Măsuri de precauţie împotriva indisciplinei

• publicat la: 14 iunie 2010
Măsuri de precauţie împotriva indisciplinei

Conducerea tehnică a Victoriei Carei a decis ca echipa  să petreacă ziua de azi şi prima parte a zilei de mâine în cantonament, la Tăşnad. Deplasarea la Zalău se va face de acolo.

Ajunşi în faţa celeui mai important meci al sezonului – barajul pentru accederea în Liga a III-a – conducătorii Victoriei Carei  încearcă să îşi asigure toate măsurile de protecţie în faţa unor păosibile acte de indisciplină ale fotbaliştilor. Astfel, de azi, până mâine, în jurul prânzului, Victoria Carei se va afla în cantonament, la Tăşnad.

Barajul pentru accederea în Liga a III-a se joacă marţi, la Zalău, de la ora 18.00. Adversara Victoriei Carei va fi Sportul Mocira, căştigătoarea campionatului înm judeţul Mararmureş.

P.S.

comentarii

de Daniel (din "SQUAD CAREI") la 14 iunie 2010 - 10:54

deci daca astia ne bat… http://www.emaramures.ro/userfiles/Image/Foto%20Sport/Fotbal/attila%20piroska%20%281%29.jpg

ne mutam pe luna

de gabi la 15 iunie 2010 - 04:58

dani, daca tot ai pus linkul asta, sa mai punem si realizarile individului, in meciul ala:
“Gazdele au deschis scorul foarte repede, in minutul 5, prin Attila Piroska, care a trimis un sut direct in vinclul portii aparate de Cristi Mihalca.
In minutul 74, Attila Piroska a ridiculizat un fundas al oaspetilor si a trimis o “scarita” peste Mihalca, ducand scorul la 3-1.
Acelasi “Piri” a continuat show-ul si a marchat trei minute mai tarziu un alt gol incredibil. Cu trei minute inainte de finalul partidei, Attila Piroska a fost scos de pe teren, in aplauzele publicului insa.”

asta asa, sa nu inceapa lumea sa rada fara sa stie tot…

Lasati un comentariu