Zilele Careiului: sâmbătă şi duminică!

• publicat la: 22 iunie 2010
Zilele Careiului: sâmbătă şi duminică!

www.buletindecarei.ro vă prezintă imagini ale Festivalului Villa Karul de sîmbătă şi duminică.

Prima zi plină a Festivalului Villa Karul a debutat cu un concurs de miss şi mister. Şapte domnişoare şi şapte domnişori au concurat pentru cele două titluri.

În cele din urmă, juriul, a decis ca titlul de mister să îi fie atribuit lui Kovacs Stoica Ali, iar cel de miss domnişoarei Csobot Adel.

Seara a continuat cu un recital al soliştilor Centrului Cultural Carei, care a fost urmat de un concert IN EXTENSO, extrem de apreciat de public. Trupa careiană, cea care a compus şi imnul oraşului, a inclus în prestaţia ei scenică melodii proprii şi cover-uri.

Scena a revenit, apoi, formaţiei maghiare Hip Hop Boyz, care s-a remarcat mai ales prin mişcarea scenică.

Seara a fost încheiată de Taxi, care a suţinut un recital de o oră şi jumătate. În ciuda ploii, publicul a fost numeros, iar atmosfera creată una aparte.

Duminică, scena a fost „acaparată” de soliştii Clubului Elevilor şi de invitaţi sosiţi tocmai din Iaşi.

Programul a cuprins şi decernarea premiilor sportive, celor care au participat la competiţiile de cros, tenis de masă, baschet şi fotbal, organizate cu ocazia Zilelor Oraşului.

Ziua a continuat cu un  recital al percuţioniştilor careieni: Georgescu Marius, Szuz Sanci, Gindele Gabor, Gindele Zoltan şi Szucs Jozsef.

Percuţioniştii au cedat locul Andreei Bănică. Blonda a electrizat publicul, alături de cele două dansatoare ale sale, într-u  recital, care a durat 45 de minute.

Seara s-a încheiat cu recitalul formaţiei Back to Black, din Ungaria, care a avut mare succes.

La ora 00.00 pe platoul din faţa monumentului au fost detonate artificiile, care au încheiat şi în acest an Zilele Oraşului.

P.S. (fotografiile au fost realizate de Kiss „Noni” Norbert).

comentarii

de szaky la 25 iunie 2010 - 09:03

hey city le letetek kapcsolva :> :)))))

de imre la 26 iunie 2010 - 10:02

oare cati bani s-au cheltuit aiurea? primaria ,ca si guvernul romaniei,in perioada de criza face cheltuieli nesabuite .Sau au recuperat banii cheltuiti din sponsorizari si chirii pe spatiile comerciale ? ce-ar fi sa ne dea un raport ,onor primaria ,prin vocea primarului pe care-l platim din impozitele si taxele noastre ?oare cati bani au bagat unii in buzunarul propriu dupa acest eveniment ?intreb, nu dau cu parul .

Lasati un comentariu