Bal Ţigănesc la Petreşti

• publicat la: 14 august 2010
Bal Ţigănesc la Petreşti

Poliţiştii sătmăreni organizează şi desfăşoară o serie de activităţi, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, care vizează menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza de competenţă cu prilejul unor evenimente la care participă un număr mare de persoane.

Astfel, în noaptea de 14 spre 15 august  în intervalul orar 22,00 – 05,00 va avea loc, în localitatea Petreşti, ‘Balul Ţigănesc’. La acest eveniment sunt aşteptate să participe aproximativ 200 de persoane din comună şi localităţile limitrofe. Măsurile de ordine vor fi asigurate de către poliţişti din comunele Petreşti şi Ciumeşti, sprijiniţi de poliţişti careieni din cadrul Biroului Poliţiei Rurale.

De asemenea, în noaptea de 19 spre 20 august  în intervalul orar 21,00 – 06,00 căminul cultural din localitatea Craidorolţ va găzdui ‘Balul Ţigănesc’, care se organizează anual. La acest eveniment sunt aşteptate aproximativ 400 de persoane din comună şi localităţile limitrofe. Pentru buna desfăşurarea a acestui eveniment, măsurile de ordine vor fi asigurate de către poliţişti din comunele Craidorolţ, Moftin şi Căuaş, sprijiniţi de poliţişti careieni din cadrul Biroului Poliţiei Rurale şi de jandarmi sătmăreni.

Sursa :biroul de presa IPJ Satu Mare

Lasati un comentariu