Egal în amical

• publicat la: 4 august 2010
Egal în amical

Victoria Carei a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-0), după ce a fost condusă cu 2-0, de echipa din Terem, Ungaria. Noile achiziţii nu au impresionat, iar cele arătate în  jocul de ieri sunt mai degrabă dezamăgiri. Cu toate acestea, în cele două săptămâni rămase până la debutul campionatului, jocul poate fi îmbunătăţit.

Antrenorul Bagossy are mult de lucru, pentru ca Victoria Carei să arate ca echipa unui municipiu în viitoarele meciuri contra unor comune şi sate. Cel puţin asta a fost impresia lăsată de elevii săi, în jocul de ieri, contra maghiarilor din Terem.

Cu un portar, patru fundaşi, doi mijlocaşi şi un atacant noi în echipă impresia lăsată e de înţeles. Jocul a fost anost în prima repriză, singurul moment de referinţă fiind eliminarea lui Fabian Peter, la o fază în care lipsa lui dereacţie şi de viteză au ieşit clar în evidenţă. În afară de asta, agitaţie mare din partea antrenorului Bagossy şi trei şuturi ratate de Pereş, care, deşi a jucat mijlocaş lateral a fost cel mai periculos om al Victoriei.

După pauză oaspeţii au punctat de două ori, iar Victoria a egalat prin dubla lui Alexuţan, concentrat şi harnic, pe durata întregului joc. Trebuie însă menţionat, că cele două golurile ale Victoriei au fost înscrise după ce oaspeţii au făcur mai multe schimbări, în poartă evoluând un jucător de peste 40 de ani şi 120 de kilograme.

O echipă nou nouţă

Primul 11 aliniat de Bagossy în meciul de ieri a fost unul radical schimbat faţă de cel al Victoriei din ultimul meci oficial. Au dispărut portarul Cionca, fundaşii Balogh, Moş şi Petzer, mijlocaşii Dascăl şi Gnandt, alături de atacanţii Hagen şi Ozvath.

În locul lor au apărut portarul Muller, sosit de la Foeieni, fundaşul Fabian Peter, de la Andrid, alături de Botos Ludovic,ultima oară la Ghenci. Colegul celor doi, în linia de fund a fost Fodor Robert, sosit de la Căuaş. În linia mediană a apărut Pereş Robert „Popi”, sosit de la echipa maghiară Mateszalka şi cvasinecunoscutul Puskas, despre care antrenorul Bagossy a putu spune doar „a mai jucat fotbal, dar nu ştiu la ce echip a fost ultima oară”! În atac, nouzatea o reprezintă Maxi, care a fost compenuntul celor din Căuaş campionatul trecut.

Victoria Carei, în barajul pentru Liga a III-a, 15 iunie: Cionca, Balogh, Alexuțan, Tabi, Gnandt, Sârca, Dascăl, Petzer, Roșu, Ozsvath, Hagen.

Victoria carei, ieri în meciul amical, 3 august: Muller, Stier, Fabian, Botos, Fodor,Puskas, Alexuţan, Viezer,Pereş, Maxi, Sârca.

Paul Sarvadi

comentarii

de pele la 16 august 2010 - 14:54

auzi FOST JUCATOR!,vedetele dau goluri si in ungaria,stai linistit ca mai sunt etape si linia se trage dupa ultima etapa,vetisu e si mai slaba ca astia,eu am fost la meci,vetisu nu sunt in stare sa dea drept in minge,(dar nici careenii),i-a alunecat o centrare la ricsi si a intrat direct! sunt curios cu berveniul,caminul si celelalte echipe care stau cat-de-cat in teren……si cred ca nu ai vrut sa compari pe Tabi cu Bagosi?!

de pele la 16 august 2010 - 15:01

+ FOST JUCATOR ,pele umbla la meci nu trebuie anuntat de „scor” fraere!!!,vad ca Tabi ti-a fost coleg si nu-l respecti deloc….ai fost sugaciul lui pinter sani,tu impreuna cu silimon……lasa ca am aflat cine esti))))))cand el a fost demis in 97 tu si silimon v-ati dus la el acasa sa vina inapoi….deci tu lasule nu vorbi de corectitudine…..

de de la moca la 16 august 2010 - 15:35

auzi bai fraierule de pele u ce pula mea ai cu victoria ca tot ne critici,hai in fata noastra fraierule si zine in fata de las ce esti si un prost mare :)))))

de kovacs antal(puha) la 16 august 2010 - 15:55

deci am spus ca nu mai scriu,dar vad ca fost jucator ma cunfuzi cu cineva,eu daca scriu imi asum raspunderea,dar daca vrei,cum ti-am mai scris poti veni la antrenamentele mele cu copii si putem vorbi,iar cum scrie pele sau cinei a fost la vetis la meci,eu am martori multi oameni din fehergyarmat pt ca am fost cu csolek la meci….deci te rog nu ma baga in rahat.pls felicitari baieti de rezultat,cand am ajuns din ungaria l-am sunat pe kopriva pt ca sa aflu rezultatul….deci fost jucator si cum ai zis si coleg,eu nu te-am jignit cu nimic,pt ca incerc sa-mi respect fostii colegi si prieteni,nu ca si tine!!!!

de fost jucator la 16 august 2010 - 15:59

moca citeste comentarile cu atentie si vez ca am dreptate ca cine pele

de kovacs antal(puha) la 16 august 2010 - 16:03

poate sa citeasca cu orice atentie,pentru ca eu scriu numai in numele meu,nu ca tine.da-ti numele,daca esti om cu coloana!

de kovacs antal(puha) la 16 august 2010 - 16:59

fost mare jucator,te-am invitat la antrenamentele copiilor sa ne arati cum trebuie sa facem o preluare,dar nu ai venit,oare nu poti arata preluarea?!,dar eu iti demonstrezi ca am copii in grupa la care tu nu mai ai ce arata,ca esti depasit de fotbalul modern….deci hai joi de la 17 la union sport,te astept si poate putem clarifica si cateva lucruri.nu cred ca am legatura proasta cu vreun fost coleg,de respectat il respect pe fiecare,nu ca si tine.

de Alessandro la 16 august 2010 - 19:00

Salut Missogin! Avem deja 3 puncte!! Mai avem de castigat 6 puncte dupa care
te voi intreba daca ai jucat vreodata fotbal si cine este paralel cu realitatea?? Ce crezi se poate castiga urmatoarele doua meciuri???? Mai ai timp de gandit!!

de Alessandro la 16 august 2010 - 19:21

Dascal 3 goluri a marcat la Fehergyarmat, Hagen nimic!!Dar Puha sau pele nu spune nimic despre meci,oare de ce? Daca era acolo??

de gabi la 16 august 2010 - 19:36

alessandro, compari un atacant care a ajuns mijlocas, cu un fundas care a ajuns atacant, si te ghidezi dupa 1 meci. hagen a fost unul dintre cei mai buni juc de anul trecut de la victoria. in rest, 9 puncte in 3 etape iti iese, ca a trecut cel mai greu meci:D…desi in fotbal s-au vazut multe:|

de ucu la 16 august 2010 - 20:06

hagen acoloi fundas:)

de ucu la 16 august 2010 - 20:10

nui in regula cu actele

de kovacs antal(puha) la 16 august 2010 - 20:12

deci,primul gol dascal a marcat singur cu portarul in poarta din stanga cum iesi din vestiar,1-0. al doilea gol a marcat din voleu de la vreo 15-16m,al treilea gol a marcat dintr-un sut dela 25m,va dau si inregistrarea ca dupa ce a dat al 2 lea gol a fugit la mine si l-am imbratisat.la fehergyarmat toate meciuriile fiind inregistrate…..iar hagen a dat de 2 ori excelent cu capul,dar portarul oaspetiilor a avut 2 interventii de zile mari,cionca a intrat in rep 2 ,pentru ca nu a fost la antrenamente,el fiind in schimbul doi la lucru,iar peczer a fost schimbat cam in min 80.ce mai doriti sa stiti despre meciul,fehergyarmat-gyulaj!

de kovacs antal(puha) la 16 august 2010 - 20:16

deci,nu ma confundati cu niste oameni neseriosi,care nu-si dau numele……am uitat:cionca a jucat cu nr.1,dascal cu 10,hagen cu 14,peczer cu 17….altceva alessandro si fost jucator?!

de kovacs antal(puha) la 16 august 2010 - 20:24

ba da ucule toti 4 sunt in regula cu actele,cei cu tine? ai jucat?

de kovacs antal(puha) la 16 august 2010 - 20:48

pentru mari stiutorii, alessandro si fost jucator,la fehergyarmat gazdele au jucat in verde ,iar oaspetii in galben-negru,portarul oaspetiilor a luat un tricou de marcaj portocaliu pentru ca si el avea tricou galben-negru,la fel si cionca ! deci voi nu stiu pe unde erati,noi cu csolek si cu mamica lui eram la fehergyarmat…..,pentru asta am trimis pe jozsika in locul meu la scarisoara!,deci profesoriilor,trebuie sa va treziti mai repede ca sa ma puteti fenta….niciodata nu am scris nimic rau despre victoria si nici nu voi scrie,nu sunt „fost jucator” ca sa ma dau la fostii mei colegi,hajra VIKI!!!si ma bucur daca aud ca vizer da gol,si acum ii ajut pe acesti baieti,la cumpararea ghetelor,si cu orice ce pot si eu….

de pucer la 17 august 2010 - 08:47

nah puha dar nu ai fost la meci la scarisoara, nu ai vazut ce gol a dat olah!!! :))

de kovacs antal (puha) la 17 august 2010 - 09:39

dar am auzit,bravo kohogos!dar vezi ca unii profesori scriu ca eu am fost la vetis!,cei care nu cunosc geografie si confunda fehergyarmat cu vetis))))

de Alessandro la 17 august 2010 - 14:02

Mergi la meciul cu Nyirtelek Puha??Sambata aici cu Berveni?Duminica la Nyirtelek?

de pax et bonum la 17 august 2010 - 14:05

forza Fehirgyarmart!!

de Alessandro la 17 august 2010 - 14:06

Iar miercurea viitoare ori la Nagyszekeres ori la Piscolt care alegi??

de ucu la 17 august 2010 - 16:03

la min nu ii in regula nam avut drept de joc…..

de kovacs antal(puha) la 17 august 2010 - 18:44

sambata sunt in Germania,iar la fehergyarmat ma duc duminica viitoare cand joaca cu mateszalka! vrei sa vii si tu?Alessandro.cu placere te i-au daca doresti(vorb. serios).dar daca vor fi meciurile in zile diferite(victoria sambata si gyarmat duminica) voi merge la ambele meciuri,pentru ca asa de dragi i-mi sunt si alexutan,sarca,botos,popi,maxi,wiezer,kopriva ca si hagen,dascal,peczer si cionca!,si cateodata am sa maduc sa-l vad si pe flambi si kopriva zsolt la camin! alessandro,vrei sa ma tragi in p..a dar vezi ca nu prea tine…..si sa sti ca am aflat si cinei pele,un fost „fotbalist” din anii 80-90,el intradevar a fost fotbalist,nu fost jucator…..

de Alessandro la 17 august 2010 - 19:58

N-am nimic cu tine Puha.Si imi pare rau daca m-ai inteles gresit,dar fost jucator m-a derutat cu pele! Si te rog nu folosi cuvinte obscene.Ma duc si eu la meciul Fehergyarmat-Mateszalka cu altii.Mersi pentru corectitudine!

de kovacs antal(puha) la 18 august 2010 - 05:27

ok,i-mi cer scuze!,dar m-am enervat putin ca vine un fraer ca fost jucator si baga un fitil,iar unii si musca pe acest fitil…..eu am scris in numele meu si-mi asum raspunderea pe ceea ce scriu,dar ce om poate fi „fost jucator” care scrie despre colegi numai rele?!,i-ti dai seama ce coleg a fost el,ca zice,ca am jucat impreuna?!,dar bine a scris pele cand a zis al cui sug..i a fost!!!!,iar pele scrie si el opinia lui,dar undeva il si inteleg,pentru ca el doreste din tot sufletul sa ajunga victoria unde era la vremea cand juca el.el nu era fotbalist de div D si C cum eram noi,a jucat sin in B si in A!

de pucer la 18 august 2010 - 08:30

apoi Puha draga stii cum este!! sunt si unii care stau acasa si cred ca stiu totul despre fotbal!!dar sa stai acasa si sa stii ca Puha unde umbla !???!??!?? asta da Oracolul din Carei! :))))

de kovacs antal (puha) la 18 august 2010 - 08:42

di csak kohogos,jo besziilsz!

de kovacs antal (puha) la 18 august 2010 - 09:43

A DECEDAT MARELE PORTAR AL OLIMPIEI SATU MARE BATHORY STEFAN! DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!

de tiki -taka la 18 august 2010 - 09:59

si fotbalu din carei a decedat de mult…..ce echipa avem fereasca dumnezeu cum se vor face astia de rusine.

de tiki -taka la 18 august 2010 - 10:01

de scandalu de la CAPLWENI ce stiti..ALINE dai in judecata pe toti inclusiv pe oBS. si politist care nu a fost de la inceput la meci.

de tiki -taka la 18 august 2010 - 10:02

Paul da nu mai scrii de meciu de la vetis..?????tot aceleasi titluri vechi cu TEREM…..vezica a inceput campionatu.

de tiki -taka la 18 august 2010 - 10:04

iar astia care com. de marele vedete care au mers in ungaria..lasatio mai moale ca nu e chiar asa

de kivuvu la 21 august 2010 - 17:32

carei-berveni 4-0

de Alessandro la 21 august 2010 - 18:14

Daca nu Mitracica apara putea sa fie si 7-0 !!! usor! Sambata viitoare batem taranii de la Cauas!

de szabi la 21 august 2010 - 18:29

Hai spuneti ceva de meci…..tiki taki sau cine pula mea esti nu zici nimic?

de bogdan la 21 august 2010 - 18:39

are dreptate szabi:Dpovestiti putin de meciu de azi;)

de pax et bonum la 21 august 2010 - 19:40

prima repriza o fost slaba…

de fraiereeeeeee la 21 august 2010 - 22:54

am vazut un mesaj
de scandalu de la CAPLWENI ce stiti..ALINE dai in judecata pe toti inclusiv pe oBS. si politist care nu a fost de la inceput la meci.

aline fraiere ti-ai luato mahhhhhhhh
vi la carei o iei si aici,ba chiar mai rau,sa ma dai in judecata de vrei bani ca iti dau :)) copil pentru alocatie

de . la 22 august 2010 - 10:30

putea sa fie scorul 5-3 daca ala 2 bara intra si min 30 arbitrul da penalty !

Lasati un comentariu