8 medalii de aur pentru CS Shaolin Carei

• publicat la: 12 octombrie 2010
8 medalii de aur pentru CS Shaolin Carei

În perioada  9-10 octombrie,Clubul Sportiv Shaolin din Carei,cu un număr de 8 practicanţi bine pregătiţi ,insoţiţi de instructorul Cristian Variu,au performat la Campionatul Mondial de Arte Marţiale de la  Budapesta,reuşind să obţină 8 medalii de aur,5 medalii de argint şi o medalie de bronz,la diverse categorii.

RUS ANDREI-LOCUL 1(categoria sub 14 ani)-forma de luptă individuală,taolu,liahuan quan  şi locul 2 la forma de luptă individuală kung fu quan

KOCSIS OLIVER-LOCUL 3(categoria sub 14 ani) aceleaşi forme

HORN KAREN-2 Medalii de aur la categoria fete,16 ani, aceleaşi forme de luptă

ANTAL CRISTOFER-1 medalie de aur şi una de argint,categoria 16 ani,aceleaşi forme de luptă

HAGER ISTVAN-1medalie de aur şi una de argint la formele de luptă-XIA HONG QUAN ŞI TONG PI QUAN,categoria peste 18 ani;

MILE LASZLO(junior)-1medalie de aur şi una de argint la aceiaşi categorie şi aceleaşi forme de luptă

MILE LASZLO(senior)-1 medalie de bronz la forma de luptă XIA HONG QUAN,aceeaşi categorie

CORBEANU TAMAS-2 medalii de la formele de luptă Lia huan quan şi kung fu quan,categoria peste 18 ani

Cu o vechime de peste 1500 de ani,stilul shaolin este considerat ca fiind cel mai complex şi eficient stil de kungfu.Având la bază imitarea mişcărilor a 5 animale:cocorul,tigrul,şarpele,dragonul şi leopardul,stilul foloseşte poziţii joase şi stabile,tehnici de braţ energice şi tehnici de picior executate exploziv la toate nivelele,la sol şi din săritură.

Alături de tehnicile cu mâna goală,stilul shaolin deţine un număr important de arme:18,pornind de la baston,sabie,suliţă  până la baston din 3 elemente şi lanţ.

Urmărind să dezvolte in mod complet practicantul ,stilul foloseşte principii şi tactici care oferă oricărei persoane posibilitatea de a face faţă cu succes unei agresiuni reale.Fiind un stil deosebit de eficient şi real,cu valenţe educative şi militare,stilul shaolin este astăzi predat in cadrul Academiei Militare din Beijing şi in Forţele Armate ale Republicii Chineze Taiwan.

Kung fu in traducere inseamnă tindere spre perfecţiune sau măiestrie dobândită in timp iar shaolin inseamnă pădure tânără .

redactia

comentarii

de un prieten la 23 noiembrie 2010 - 18:45

( singurul club afiliat la Chan Wu International este cel din Carei! ). Demonstreaza ceea ce scrii , din cate vad nu apari nicaieri in Chan Wu. Daca participi la cateva stagii cu ei nu inseamna ca si faci parte din Chan Wu. Felicitari pentru elevi , insa lasa de dorit credibilitatea voastra ca facand deja parte din Chan Wu. Nu afirma ca nu cunoaste nimeni tematica , regulile si criteriile de selectie din Chan Wu. Nu esti singurul care cunoaste toate acestea. Pacat ca nu stii sa raspunzi intrebarilor incomode si te aprinzi cam usor. Lasa lumea sa vorbeasca libera si daca stii sa raspunzi drept , raspunde , daca nu stai in coltul tau ca un iepuras si nu mai scrie cuvinte fara sa aibe legatura cu intrebarile cititorilor. Nu faci decat sa pari un neserios ( chiar daca tu te crezi atotcunoscator in toate ) , lasa altii sa vorbeasca si sa te laude ( daca meriti ). Shi Xing Hong a venit doar o singura data in Romania si de atunci……… se vede ca santeti bine pregatiti , in loc sa vina el la voi ca club afiliat ce spui ca esti , mergeti voi la el ca sa te lauzi cu cateva poze sau ca ai participat la nu stiu ce stagiu. Repet , felicitari si toate cele bune elevilor insa conducerea lasa de dorit.

de Practicant Kung Fu la 23 noiembrie 2010 - 21:51

Dle Tasca,lasa conducerea,te recunosc ca esti dumneata dupa felul cum scrii santeti in loc de sunteti,nu mai am 2 ani si va cunosc stilul de a vorbi si scrie;nu sunt doar poze,nu am mers pentru poze,shi xing hong a fost odata in Romania,e adevarat dar va mai veni,pot sa va asigur de asta!legat de stagii(sunteti cam prost informat…),am facut deja foarte multe stagii cu ei,sunt shi heng sau profesori maghiari care vin la noi si ne arata tehnici,ma refer la clubul careian;tematica e accesibila oricui,dar nu e tot una sa inveti de pe caseta sau cduri si intre timp sa fumezi 2 pachete sau 3 de tigari pe zi si sa bei 20 de cafele!daca e sa ne legam de lucruri personale,stimate prieten,fiecare are de maturat in ograda lui,crede-ma,nimeni nu e perfect…nici Alin,nici Cristian sau Tamas;nu s-a scris acest articol aici ca si lauda,e o realizare,invidiosi stiam ca vor fi,putin imi pasa insa atata timp cat stim exact ce dorim si ce promovam ca imagine;
Alin are merite deosebite in fondarea acestui club,asta o stie bine si Tasca si Zoli si il stie bine si Shi Xing Hong si sunt prieteni apropiati;nu trebuie sa il laude nimeni,elevii trebuie promovati nu instructorii,ei trebuie sa duca mai departe minnata mostenire a shaolinului….tot asa ati ramas cum va stiu stimate domn Tasca din Iasi:rautacios,toata ziua pe net cu barfe etc;credeam ca v-ati saturat de astea…promit ca o sa va invit online cand va veni Shi Xing Hong la anul…pana atunci sanatate,numai bine…(ps:nu sunt chiar asa de analfabet in de-ale calculatorului sa nu imi dau seama cine si de unde stie…tehnica a mai evoluat,stimate prieten!)

de @xyz la 23 noiembrie 2010 - 21:57

Bai dar cata prostie exista la unii,ca prostul nu e prost destul daca nu e si fudul nu?ce sa mai zic de cultura ta,daca nu practici arte martiale si nu ai habar cu ce se mananca,fa-ti treaba in ale tale si du-te la campionatele tale prin Europa;asculta bine aici maimutzoiule,intra pe net si informeaza-te daca a fost sau nu campionat,poate tu nu mergi la campionate,intra sa vezi daca sunt sau nu inregistrati la minister cei din Carei ca si club sportiv si dupa mai vorbim;open inseamna deschidere,se fac de obicei demonstratii in shaolin,asta nu e karate ca nu stie stanga ce face dreapta;daca vrei informatii mai concrete,de ce nu mergi la sala sa le primesti?sau esti o parasuta care sta pe net si pierde vremea cu critici aiurea?ce bine stiu multi despre multe,si se cred asa de inteligenti,incat cred ca s-a terminat lumea la ei!
Este campionat mondial,dar amatorilor ca tine nu prea e ce sa explici,sincer nu stiu de ce m-am strofocat sa scriu aici…hai pa si succesuri si tie la campionatele tale din vis si din leaganul fermecat al copilariei tale nefericite!

de @xyz la 23 noiembrie 2010 - 22:03

Esti karatist,adica cel caruia i se atarna o medalie de aur in gat fara sa merite,esti cel care a primit centura neagra si nu e in stare sa dea un oi-tzuki…lasa-ne cu federatiile voastre de karate si cu toate culorile centurilor ca stim ce este si in karate…tot din shaolin a luat nastere si mult mai tarziu;cam la 1000 de ani dupa ce a aparut shaolinul,s-a inventat si karateu modern…daca ar vedea samuraii ce campionate aveti si cum luptati,s-ar intoarce in mormant…multe exceptii sunt si in karate si felicitari sincere celor care daca au dobandit ceva,au dobandit pe merit,nu pe ranjete sau pe ochi frumosi…
Aici discutia a luat sfarsit la fel ca si alfabetul care s-a terminat la literele de la numele tau…xyz…

de @prieten la 24 noiembrie 2010 - 04:22

Si iti mai garantez stimate prieten,adica dle Tasca,anul viitor vom fi si pe pagina lui Shi Xing Hong si pe pagina chan wu,asa ca sa ai timp sa te holbezi in timpul liber si sa iti fie si mai ciuda;promit de asemenea ca o sa fie si poze”faine”,asa ca sa iti fac de ciuda prietene si sa te linistesc ca si conducerea clublui din Carei si elevii sunt ok si merg bine fara micile tale barfe si rautati….am sa te tin la curent promit!

de careianu la 24 noiembrie 2010 - 10:43

„gresala este ” ca va este ciuda ca voi nu puteti sa faceti ce fac ei !Cinste lor, ca macar asa ies la iveala lucruri pe care altfel nu le-am afla.Va semnnati cu …pentru cititor si postaci, nici macar o porecla nu aveti si va luati de cei care semneaza articole!Urmariti componenta redactiei si nu informatiile ce se posteaza pe site. Daca nu ar fi adevarate informatiile de ce nu ii da in judecata ?Va tineti capu pe umeri doar ca sa nu va ploua in gat, si va luati de toti , si de cei ce fac sport , si de cum fac sport si nu va vedeti pe voi, nulitati notorii.Roiu la mocirla, ca acolo va e locul.

de xyz la 24 noiembrie 2010 - 14:18

mai baietilor din arte martiale! La campionatul mondial la care participati,sunteti mai multi de 2-3 cluburi?? SUA cu ce lot a paticipat? Dar China sau Tailanda? Japonia sau Africa? Daca voi sustineti ca un Campionat Mondial este acelasi lucru cu un Open,inseamna ca pe voi va pacaleste toata lumea.Nu inseamna ca tb sa va credem!Dar puteti pacali pe altii,care”pun botul”. garandomania voastra exista aici in Carei,si traiti in aceasta lume 3D. eu propun sa traiti cu picioarele pe pamant si sa ramanem in faptul ca,ati participat la un OPEN si nu la un Camp.Mondial . Daca ai fi absolvit o facultate de sport,si faceai aceasta afirmatie,iti era rusine de tine insuti. Sa-ti dau un ex: voi sustineti ca mun.Carei este o metropola!! adevarat???

de @xyz la 24 noiembrie 2010 - 15:15

Sustinem ca e mai mare ca Londra si ca esti un dobitoc care nici nu cunoaste limba romana!daca nu ai fi un inghite rame,ai veni la sala pentur explicatii,se pare ca esti atat de analfabet ca nu stii nici romaneste,ce sa mai vorbim de engleza cu openul tau cand ai 3 clase cu un vagon mai mult ca trenul…Turcia,Canada,Slovacia,Italia,Belgia,Germania,Ungaria(tara gazda),Romania,Spania…doar astea au participat la openul la care tu nu ai fost si nu l-ai vazut si te scobesti in nas cu dintii stricati pe tastatura…traim cu picioarele pe pamant si nu avem nevoie de sfaturi online de la amatori care nu isi dau numele;dar nu e cazul,stiu ca esti prea analfabet si las sa ti-l dai,mai ales dobitoc cand sustii cu tarie un lucru care nu e adevarat…Cred ca ultima carte citita de tine a fost o carte de telefon…lasa-ne!aici conversatia a luat sfarsit!

de xyz la 24 noiembrie 2010 - 17:51

de ce jignesti? eu te-am jignit cumva? Te-am facut analfabet? Sau ti-am spus ca nu ai scoala? Eu ma scobesc in nas?? doresti ca sa ne vedem? te doare realitatea? De ce nu recunosti ca un Open nu este echivalentul unui C.M.? poti fi profesor de romana sau medic daca folosesti acest limbaj de mahala(sau asta invatati la sala?) Poate nu vorbesc lb.engleza ca si voi,dar tot nu cobor la nivelul vostru.

de xyz la 24 noiembrie 2010 - 18:03

Din dialogurile anterioare,cred ca acest Catalin Tasca este un adevarat profesionist si toata lumea are de invatat de la El. In primul rand foloseste un limbaj de specialitate adecvat si real,pe cand voi? Voi sariti repede la insulte,folositi numai cuvinte jignitoare(prost,mocirla,dinti ,curg balele pe tastatura etc).Imi pare bine si sa va bucurati ca nu sunteti si voi asa.Poate sunteti ca Alain Delon,Brad Pitt etc.

de OVIDIU la 24 noiembrie 2010 - 19:01

UN SAOLIN RETARD SARE CU GURA ,ATACUL E ARMA PROSTULUI !

de @xyz la 24 noiembrie 2010 - 19:08

Da,doresc sa ne vedem…daca ai chef de a lamuri ceva sa o faci nas in nas cu cine ai de lamurit,nu in lumea virtuala;parerea mea

de @xyz la 24 noiembrie 2010 - 19:11

Da,cum sa nu,are de invatat,pe langa shaolin mai trebuie sa stie cum sa fumeze 2 pachete de tigari pe zi si sa bea 20 de cafele ca la 40 de ani sa ajunga la spital cu probleme la inima…bun exemplu!habar nu ai de la cine invata cei din Carei,cum habar nu ai de multe asa in general asa ca mucles!spune intai cine esti ca sa vad cu cine vorbesc si dupa,te lamuresc cum e cu open si cu toate alea;daca ai sange in tine,du-te la sala sa vezi cu ce se manaca:cu branza sau slanina cum faci tu sau se chiar fac arte martiale;hai pa….

de @OVIDIU la 24 noiembrie 2010 - 19:16

Un cretin cu refulari ca tine se baga in seama ca musca la coada vacii si daca trebuie si daca nu;tu de unde ai aparut?shaolin,asa se scrie…atacul e arma prostului?atunci prostia ce e OVIDIU?Bine zice Careianu mai sus,toti stiu sa arunce cu noroi,sa jigneasca,sa vorbeasca aiurea ca anonimi,sub protectia virtuala a netului;in fine;stiti ce va spun:e prea multa invidie dar oricine are ceva critica de adus,sa faca el mai bine daca e asa de bun,sa faca el cluburi,sa participe la concursuri,campionate,stagii,etc…sa nu uitam ca fiecare are in teaca sa sabia de maresal;la fapte sa va vad,ca la vorbe si jigniri m-am lamurit…macar de ar fi fost ceva constructiv in tot ce s-a scris mai sus,dar nu pot deduce decat invidie,ura si rautate…specific si clasic romanesc!

de xyz la 25 noiembrie 2010 - 18:29

ia te uita! ati invatat sa vorbiti cat de cat fara jigniri si cuvinte urate.voi m-ati inteles gresit.eu apreciez ce faceti,si ma bucur ca aveti si rezultate.Atunci de ce atata rautate in voi???????????? Un OPEN nu este echivalentul unui C.M !!!!!!!!!!!!

de xyz la 25 noiembrie 2010 - 18:37

eu recent am fost la OPEN-ul Qatarului,dar nu pot afirma ca am participat la un C.M. Sau sa ma laud ca am fost la Mondiale????????????????????????????????? Tare mi-ar place sa fiu acolo,dar poate ma voi califica la anul,dar numai in urma unor rezultate bune obtinuta la Openuri si ProTururi. Ceau

de @xyz la 26 noiembrie 2010 - 04:33

Tot revii si omiti sa iti spui numele,ai fost in Quatar,ai fost in Africa sau Honolulu,intereseaza putina lume;prost obicei:intra lumea,nu isi semneaza numele,isi da cu parerea de amator de 2 lei,tu ce parere ai de tine,sincer?ti se pare corect ce faci xyz?tu esti un idiot cu openul tau cu tot,singura rautate e doar in tine care scrie aici din invidie,ca daca aveai coloana vertebrala,mergeai la sala si intrebai personal de baieti ce si cum a fost dar tu ca un nepriceput si dus cu vaca,tot sustii una si buna ca prostu`in ceata;nu ai putina cultura despre arte martiale,ti-am zis,probabil ultima carte citita de tine a fost o carte de telefon!ProTururi,Open,C.m…imi explici tu mie ce inseamna,nici macar nu ai spus ce sport practici!dar cred ca eu pot duce:esti inginer la mama acasa si practici aruncarea cu privirea!
Clasic romanesc!…la anul iti propun sa mergi sa vezi cu ochii tai de amator acest C.M si sa aduci tot atatea medalii ca C.S Shaolin Carei…asta ca te lauzi ca esti asa de mare sportiv…hai pa

de Osama bin Alin la 26 noiembrie 2010 - 19:06

Alin asta crede ca lumea uita asa repde cit ai bate din palma ca el e un terorist. Bine o scris mai sus sa mearga sa-i dea banii lui profu ala Indrea, ca si amu mai plateste ratele. Locul unui om ca Alin Varui e la balamuc nu la scoala si la clubul de kung fu. El tot ar da in judecata pe toata lume, zici ca e diliu. E de toata coma. Penibil Aline. Penibil

de @Osama bin Alin la 26 noiembrie 2010 - 22:31

Da Paul,asa e,e penibil…bine ca nu e mama ta penibila la 7 ani de cand e la pensie sa ia orele de la tineri,bine ca esti tu inteligent(daca ai fost candva,creierii tai au murit inecati in vodca) iar ce sa mai zic de Csipesz,casatorie rupta in ultima secunda sau de Balegaru primit la primarie cu nasul lung si carn?e clar,sunteti niste maidanezi fara caracter,aici nu da nimeni pe nimeni in judecata,eu stiam ca proful e girant si la o anume doamna Mentiu,care nu si-a platit ratele si a trebuit tot el sa le plateasca….toti sunteti inteligenti,ati merita premiul nobel pentru tupeul jegos de a va posta numele aici,jignind pe unii sau pe altii;
Ps:nu ma-ta,nici tu,nici nimeni nu e deasupra ce decide instanta!daca a decis ca Alin e liber,mucles…daca nu,personal sa ii spui Csipesz sau Balegar sau Pali…atata de bine va stie lumea in acest oras cat sunteti de josnici si ca sunteti cei mai penibili jurnalisti promovati vreodata la ziare de 2 lei…
Un fleac…sunteti niste nimicuri..un fleac:doar maidanezi!

de georgiana la 27 noiembrie 2010 - 10:15

saraci comentatori, daca aveti divergente de ce nu le rezolvati intre voi, daca tot va tineti barbati ? sau ? e frumos sa va spalati rufele in public? sunteti in cautare de spectatori? astea sunt comentariila un articol de sport care consemneaza reusitele unor careieni? bravo voua !!!mai scutiti ne pe viitor ca sunteti penibili

de PENTRU TERORITUL,OBSEDAT la 27 noiembrie 2010 - 18:05

Ce dracu ai mai cu Paul,tu esti turc nu inteleg ca nu mai scrie la BOLENTIN de peste 6 luni sau chiar mai mult,sunteti caraghiosi,lasatil in pace mai ca ma enervati ,veziti de treaba ta mai teroristule care te semnezi asa,ca un tampit.
ce DRACU ai cu omul ala, nu vezi ca el nu te baga in seama cu toate medaliile tale,Paul te baga in buzuna la inteligenta,poti sa zici tu ce vrei ,Paul e Paul,iar tu un imitator de animale.

de shaolin la 24 mai 2013 - 15:19

se mai fac inscrieri??????????

Lasati un comentariu