Ai 250 de euro. Faci Revelionul la Sinaia sau la Paris?

• publicat la: 21 octombrie 2010
Ai 250 de euro. Faci Revelionul la Sinaia sau la Paris?

Un sejur de Revelion în staţiunea Moeciu de Jos te costă circa 390 de euro, în vreme ce Roma sau staţiunea austriacă Zell Am See sunt accesibile pentru 300 de euro. Un Revelion la Riga te costă mai puţin decât un sejur la Bran. Pentru ofertele turistice de Revelion în străinătate am inclus în preţul final costul biletului de avion.

Buget de circa 250 de euro. Destinaţii accesibile: Sinaia şi Paris.

Dacă vrei să mergi de Revelion la Sinaia, un sejur de patru zile te costă 1.100 de lei (circa 258 de euro). În preţ intră trei nopţi cazare într-un hotel de trei stele cu mic dejun şi cină (inclusiv cina festivă de Revelion).

Cu 240 de euro Parisul este o destinaţie accesibilă de Revelion. Un sejur de trei nopţi într-un hotel de două stele la Paris cu demipensiune ajunge la 120 de euro, în vreme ce un bilet de avion pe ruta Bucureşti-Paris şi retur te costă în jur de 120 de euro (zbor economic, printr-un operator aerian low cost).

Buget de circa 400 de euro. Revelion la Moeciu de Jos sau la Roma

Un sejur de cinci zile la Moeciu de Jos te costă 1.670 de lei (aproximativ 390 de euro). Aproape cât un Revelion la Roma.

În preţul sejurului la Moeciu intră patru nopţi cazare cu pensiune completă într-o unitate de trei margarete, în intervalul 29 decembrie-2 ianuarie. Tariful acoperă şi cina festivă de Revelion. În preţ nu intră transportul. Aproximativ 300 de euro te costă un sejur la Roma, în perioada 30 decembrie-2 ianuarie cu transportul inclus în preţ.

Tot cu 300 de euro mergi de Revelion în staţiunea austriacă Zell Am See. Cazarea te costă 60 euro, în vreme ce un bilet de avion dus-întors Bucureşti-Salzburg, precum şi transportul de la Salzburg la destinaţie ajung la aproximativ 240 de euro.În preţ intră trei zile cazare la un hotel de trei stele.

Buget de aproximativ 480 de euro. Anul Nou la Bran sau la Riga?

O vacanţă de şase zile la BRAN ajunge la 2.075 de lei (circa 480 de euro). Tariful acoperă cinci nopţi cazare cu demipensiune într-o pensiune de trei margarete din Bran şi cina festivă de Revelion. În preţ nu intră transportul.

Un Revelion la Riga te costă sensibil mai puţin. Cu 450 de euro plăteşti cazarea într-un hotel de patru stele cu demipensiune şi transportul cu avionul.

sursa  money.ro

Lasati un comentariu