Antonescu: Vinovaţi de eşecul moţiunii sunt parlamentarii transformaţi în târâtoare mute

• publicat la: 27 octombrie 2010
Antonescu: Vinovaţi de eşecul moţiunii sunt parlamentarii transformaţi în târâtoare mute

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, după ce moţiunea de cenzură a picat, că lupta nu se termină aici şi că vinovaţi pentru acest rezultat se fac parlamentarii puterii care s-au transformat în „târâtoare mute, fixate de bănci”. Liderul liberal a precizat că va susţine o nouă moţiune de cenzură în cazul aumării răspunderii de către Guvern

„Trăim într-o ţară condusă de un Guvern cu 10% susţinere din partea populaţiei şi 0 voturi din Parlament”, a declarat Crin Antonescu.

Liderul liberal a ţinut să sublinieze că responsabili de eşecul moţiunii şi de felul în care a ajuns România nu sunt numai preeşedintele Traian Băsescu şi premeirul Emil Boc, ci şi toţi acei parlamentari care au ales să se transforme în „târâtoare mute” şi s-au supus ordinelor de partid.

„În dispreţul ţării reale, a oamenilor de afară, tribunele Parlamentului au fost populate cu oameni ai PDL, cu ovaţii proguvernamentale. Nu am mai văzut aşa ceva de la defilările lui Ceauşescu”, a spus preşedintele PNL.

„Nu se termină lupta aici. Până la urmă este ţara noastră pe care o vom elibera de această clică”, a mai spus Crin Antonescu. El a mai menţionat că este în favoarea unei noi moţiuni de cenzură în cazul asumării răspunderii Guvernului.

Moţiunea de cenzură depusă de Opoziţie a picat, miercuri, cu 218 voturi „pentru” şi o abţinere. Pentru ca Guvernul să pice erau nevoie de 236 de voturi în favoarea moţiunii.

sursa  mediafax

comentarii

de Floarea la 27 octombrie 2010 - 17:49

Antonescu vorbeste de dragul presei dar nu stie nimica. Guvernul va scoate tara din criza.

de cititor la 27 octombrie 2010 - 18:18

din criza in care a bagat-o ?sau boc 5 nu are legatura cu boc 1,2,….?

Lasati un comentariu