Imposibil contra 14……

• publicat la: 31 octombrie 2010
Imposibil contra 14……

In ciuda unei superbe zi de toamnă, la meciul dintre ocupantele poziţiilor a doua şi a treia( Victoria Carei respectiv Frohlich Foieni ) , in tribune au fost doar puţin peste o sută de spectatori.

Meciul incepe sub semnul echilibrului , jucându-se mai mult intre cele două careuri , echipele luându-şi parcă pulsul una alteia.

Prima fază periculoasă o consemnăm in minutul 5 , când Pereş execută o lovitură liberă de pe partea dreaptă şi Viezer, cu călcâiul de la spate trimite spre poartă periculos , Boroş reţinând pe linia porţii.

Un minut mai târziu , “omul meciului” , arbitrul Monenciu Mircea îl avertizează pe antrenorul oaspeţilor, Bagosyi , pentru vociferările repetate ale acestuia faţă de maniera de arbitraj.

Acelaşi arbitru nu vede un  fault clar asupra lui Pereş , in marginea careului , oaspeţii degajează , mingea ajunge in careul nostru , Fabian incercând s-o degajeze, moment in care mingea îi sare in piept atingându-i mâna  şi arbitrul dictează 11 m.

Lovitura de la 11m este executată de  Condor Istvan , în stânga lui  Maxi  şi… cei din Foieni preiau conducerea cu 1-0.

Victoria resimte şocul , încearcă să pună probleme adversarului iar cea mai periculoasă fază o au in minutul 20 , când Viezer driblează doi adversari , centrează în careu  şi Ebede pierde un tempo nemaiputând trage la poartă.

In minutul 24  , la o fază ce nu anunţa mare lucru , Hevele îl întoarce de două ori pe Madaras , şutează de la 25m , mingea si scorul devine 2-0 pentru cei din Foieni ,contrar cursului jocului.

Victoria încearcă să  reducă din scor. Moca execută bine o lovitură liberă, dela 25m ,sub bară,   dar Boros prinde cu siguranţă.In min 33, Viezer ia o minge de la centrul terenului, driblează doi adversari , pasează in adâncime dar Ebede nu ajunge la minge.

Gazdele au o bună oportunitate de a inscrie, când antrenorul jucător Heinrich şutează puternic din 6 m şi Ticle scoate de pe linia porţii.Ultima fază a reprizei o consemnăm in min 44 , când Fabian pleacă din 16m, driblează 4 adversari , ajunge in marginea careului , centrează dar apărătorii oaspeţi resping in out.

După pauză  Victoria intră pe teren hotărâtă să intoarcă rezultatul .Se joacă aproape la o singură poartă şi ocaziile de gol nu întârzie să apară.

In urma unei combinaţii frumoase intre Pereş şi Viezer , acesta din urmă trimite periculos spre poartă , Heinrich respinge cu mâna , arbitrul acordând lovitură liberă.Fabian execută in zid, mingea îi revine , şutează periculos , portarul respingând mingea în bară şi ajunge la Ebede .Acesta centrează in careul mic şi Sabau respinge cu mâna, henţ clar şi 11m dar bineînţeles arbitrul se face că nu vede.

Îi revine vederea în minutul 55 ,când îl atenţioneză pe Moca cu galben şi in exces de zel şi pe Silagyi care se încălzea pe marginea terenului.

Moca are două oportunităţi de a înscrie , una in min 66 când şutează razant cu bara  iar cealaltă in min 67 când combină frumos cu Ebede şi trage puţin pe lângă poartă.

Victoria presează in continuare şi in min 69, la o centrare de pe partea stângă , mingea depăşeşte apărarea gazdă şi Boros respinge in extremis în faţa lui Moca şi Lakatos care i-a luat locul lui Pereş in min 61.

In minutul 70 , Puşcaş este trântit realmente în careu dar arbitrul mută lovitura la 17m.

Acelaşi Puşcaş , in min 80 este faultat la 23-24m de poartă .Lovitură liberă .Execută perfect Moca şi reduce din handicap.Scor 2-1 pentru gazde.

Arbitrul işi face din nou simţită prezenţa in min 81 , când îl opreşte pe Ebede la marginea careului pentru un faul inexistent.

După această fază, preşedintel clubului Victoria Carei  cedeză nervos , cere explicaţii arbitrului care îl elimină din incinta stadionului.

Scorul putea deveni 2-2 în min 85 , când Moca trage puternic la poartă, portarul gazdelor respinge în faţă  până la Lakatos care din 4m trimite mingea în bară.Până la finalul meciului ,prelungit doar cu 2 minute deşi pe parcursul reprizei a doua meciul a fost intrerupt de două ori a câte 5 minute ( prima dată când s-a aruncat un corp străin pe teren şi apoi când a fost eliminat Pinter J.) Victoria nu a mai avut ocazii mari de gol.

In ciuda prestaţiei bune a băieţilor de la Victoria  , putem spune că astăzi am pierdut nemeritat cu largul concurs al brigăzii de arbitraj.

Frohlich Foieni- Victoria Carei    2-1

Victoria CAREI –

Pereş,Madaras,Moca,Fabian,Maxi,Viezer,Ebede,Puşcaş,Kopriva,Alexuţan, Ticle

Frohlich FOIENI- Boros,Heinrich,Linzenbold,Kallo,Condor,Szabo,Martin,Leiber,Hevele,Hartman

Observator – Ziman Cornel

redacţia

comentarii

de cineva la 4 noiembrie 2010 - 23:16

pt suporteru: anul trecut victoria a batut 3-0 la foieni 🙂 si nu a pierdut de la piscolt nu a facut egal acasa cu cei de la capleni

de Berveni la 5 noiembrie 2010 - 00:06

Pentru suporteru !!! O sa vedem returul ce face carei la noi 😉

de Berveni la 5 noiembrie 2010 - 00:15

Si nu pot sa inteleg ce vreti voi cu traditie 🙂 ce traditie??? cand a jucat ultima data Careiu in divizia C ??? Camp 2006-2007 si acuma scriem 2010 ce mare traditie si acuma veniti cand a fost in div B in 1994 sau nu stiu precis cand dar a fost alte serie asa a jucat in B !!! Dar oricum asa slab echipa nu a avut Carei niciodata fara suparare un buget de 2 milliard lei vechi nu poate sa face o echipa Liga a 3 nu pot sa inteleg noi avem buget 250 millioane si suntem de 2 puncte distanta !! Cand a fost Pinter Sanyi a fost rau ca a vrut sa face respect si este catva fetita in echipa care plange daca cineva vrea sa faca respect bine dupa aia a venit Tabi si el un antrenor bun atunci a fost problema ca el prea tanar si bun prieten cu jucatorii nici el nu a fost bun trebe sa aduceti Mourinho poate ca el va fii bun problema ca nimeni nu se vede ca nui antrenorul de vina !!! Acuma haideti si spuneti rau depsre echipa Berveni ca stiu ca asta vine dar eu asa o sa vad lucrurile la Carei ca conducere nu tine impreuna si asta a inceput in anii 2005 cand FC Keizer a desfintat daca ala echipa ramane impreuna grupa 1988 atunci fiecare sambata merem la un meci Carei-Baia Mare sau Carei-Oradea nu la un meci Carei- Capleni 1-1 egalarea a fost un gol din offsaide !! Bafta la continuare Careiu !!

de Berveni la 5 noiembrie 2010 - 00:16

si inca ceva nu traditie conteaza hanem prezentul !! si viitorul nu suna bine daca conducera,jucatorii asa mentalitate asta ca nu joc cu toate inima pentru carei !!

de pax et bonum la 5 noiembrie 2010 - 03:02

niciodata Liga 5!!!!!!

de gabi la 5 noiembrie 2010 - 07:07

berveni, inapoi la sapa…hanem…:))

de el la 5 noiembrie 2010 - 08:56

Berveni:)) desteptule:)) ce bine vorbesti romaneste:)) nu ti-e rusine sa scrii pe blog?:))

de gabi la 5 noiembrie 2010 - 14:25

monenciu ala e deja delegat la un meci etapa asta. 0 etape suspendare:) in liga 1 se baga la puscarie arbitri pt ce a facut monenciu la foieni. oare unde se exagereaza in liga a 4-a sau in liga 1?!

de Mou la 5 noiembrie 2010 - 16:00

pentru cetateanul din berveni!!! Daca tot ai venit pana in carei,la INFONET sa stai pe net, dute pana la biblioteca dupa un dictionar.;)

de Berveni la 5 noiembrie 2010 - 16:49

Ce tot ventiti ca a furat arbitrul jucati fotbal vedetele !!Tot plangeti !

de Berveni la 5 noiembrie 2010 - 16:51

Sunteti frustrati ca nu mai sunteti mai buni ca noi din comun si astai doare foarte tare voi din oras niciodata nu jucati cu inima numai din smecherie !!

de Berveni la 5 noiembrie 2010 - 16:58

si o sa arat ca nu vorbesc pe ungureste ca voi habar naveti de limba maghiara pacat ca traiti in zona maghiara 😉

de Mou la 5 noiembrie 2010 - 17:02

Tisztelt Berveni!!!
Ezzel a hozzaszolassal szeretnem a tudomasara hozni,hogy szereny szemelyem jobban beszel magyarul mint a borvelyi tiszteletes.

de Berveni la 5 noiembrie 2010 - 17:36

sunt prost, recunoaste la mine! nu stiut vorbit bine romaneste la mine!

de Berveni la 5 noiembrie 2010 - 18:10

okey Mou vagy ki vagy ha te most a roman gramaticat akarod gyakoroltattni velem akkor az most nem fog menni en a focirol szerettnek beszelni es igazam is van mert egy karolynak nem a megyei 1 ben a helye !

de SWABU la 5 noiembrie 2010 - 22:10

a foci sracok a foci az szamit hajra 4edik liga nem hibasokat kell keresni a hiba ott van a szivetekbe mindegy magyar roman swab cigany vagy barmely nemzet fia jatszani kell tovabb es nem lejaratni egymast ja es azt hiszem ide barki irhat vagy csak carei aszem nem ez a szabadsag libertatea ja es hajra FENY KAPLONY BORVELY CSANALOS KALMAND PETRI SZANISZLO NAGYKAROLY vagyis mi magunk kinek nincs kedves ismerose vagy baratja itt es most szidjuk egymast habar mindig is igy volt de a foci az orok es a vilag leggszebb sportja es birot csak akkor szidjuk ha elenunk hibazik ha a mi javunkra akkor eszre sem veszuk vagy nem akarjuk tiszteletel a focista

de gabi la 5 noiembrie 2010 - 22:46

swabu, ca nagykaroly-kaplony meccsen a biro egy les-golt adott meg a hazigazdaknak, viszont elturte a hetes szamu kaplonyi jatekosnak a folytonos mueseseit, barmilyen parharcban a 7-es kaplonyi a foldon fetrenget, plus a kaplonyiak durvaskodtat. ezzel nem karolyt akarom menteni, gyenge napot fogot ki mindket csapat. de nem mondhatod hogy segitette karolyt a biro a kaplony elleni meccsen. a feny elleni meccen viszont eleg ha elolvasod a fenti cikket es meglatod hogy masrol van szo. az elso ligaban egy ilyen biraskodas utan a birot felfuggesztik a bajnoksag tovabbi merkozeseire.

berveni, te ne beszely a victoria-rol, mert ha jol emlekszem 4-0 volt az eredmeny a bajnoksag elejen karoly javara, vagy azt elfelejted? konnyu lehordani karolyt, de nem gondolkozol hogy evente 10-15 jatekos ment el a csapattol, nagyabol fiatalokra alapozunk. szerintem a tavalyi keret jo volt, es ha meg egy kis turelem lett volna, ebben az evben mar taroltak volna. a mostani keret egy kicsit gyengebb, de meg igy is eleg jol helyt alnak, ha bele gondolunk hogy sokat valtozot. karoly jelenleg a fiatal jatekosokra alapozik, es ha ennek a bajnoksagnak a vegen is lelepnek 10-en, a kovetkezo bajnoksagra belephetnek a junioroktol egy paran. a viktoria a hagyomanyrol szol, de ezt te nem ertheted…ez a csapat elni fog, akar hanyan jonnek es rosszindulatukat nyilvanitjak meg ellene. minden jot!

de gabi la 5 noiembrie 2010 - 22:50

meg valamit swabu, ne beszely tiszteletrol, addig amig a kaplonyi surkolo tabor tanulsagot tett hallatlan parasztsagarol (lasd a karoly-kaplony merkozest)…kar hogy ok ilyen keveset ertenek a focibol.

de ucu la 6 noiembrie 2010 - 08:55

bafta azi;):D

de Mou la 6 noiembrie 2010 - 09:44

Nem a roman nyelvtant szeretnem onnel gyakoroltatni, csak azt akarom tanacsolni hogy ha magyarul „helyesebben” tudja kifejezni magat akkor hasznalja ezt a nyelvet velemenye kifejezesere mivel a roman nyelvtannal elvagja maga alatt a fat.On szerint a victorianak melyik ligaba lenne a helye? (A) :))

de pax et bonum la 6 noiembrie 2010 - 12:18

Csempion ligsz!!!

de Berveni la 6 noiembrie 2010 - 15:10

En abszolut nem rosszindulatbol irtam Karolyrol csak az en szemszogombol hogy mi lehet a hiba!Igen elment 10 jatekos de miert milyen vezetoseg az aki elenged 10 jatekost??Miert mentek el ?? Talan ok ugy lattak hogy ha egy csapat bajnoksagot akar nyerni akkor nemar 60 leiert focizzanak szerintem volt ido amikor a jatekosok karolyban 300-500 leiert fociztak!Szerintem egy Nagykaroly nagysagu varosnak minimum 3ligas csapata kell legyen es kell hagyni a ,,parasztokat” ahogy minket falusiakat neveznek hogy jatszuk a mi kis derbyieinke mert lehet hogy Karoly ott van a 2 helyen de aki meg nem ellt at egy Kaplony-Borvely , Kalmand-Kaplony,Kaplony-Feny,Kalmand-Borvely rangadot az ugysem erti mit akarok mondani en szoktam jarni meccsekre karolyba de csak azt hallom hogy a szurkolok a csapat ellen vannak tisztelet a kivetelnek es igy tenyleg eleg rossz lehet jatszani szoval de mikor elmegyunk egy Kaplony-Borvely meccsre ahol van 300 Kaplonyi 100 Borvelyi szurkolo akik a meccs elejetol a vegeig parazs hangulatot teremtenek egy 4 ligas meccsen akkor erzi az ember hogy tenyleg megeri focizni!

de pax et bonum la 6 noiembrie 2010 - 16:37

ceva rezultat??

de "SQUAD" Carei la 18 noiembrie 2010 - 23:35

@ Berveni

Fara sa folosesc cuvinte obscene (desi imi vine) …te rog frumos vezi-ti de echipa ta,de satul tau…si nu pronunta cuvantul traditie,pentru ca nu-i cunosti sensul (ai dovedit-o mai sus) . Numai bine!

p.s. Rednecks remain rednecks

de "SQUAD" Carei la 18 noiembrie 2010 - 23:44

@Berveni

Zona maghiara e dupa granita,copile.Noi traim cu totii in Romania,romani si unguri,impreuna… Eu n-am nimic cu cei care nu prea stiu romana dar totusi e o mare prostie ce ai zis ca „traiti in zona maghiara si nici nu stiti maghiara” …nu fi fascist,te rog…ca ungurii de dupa granita oricum nu dau 2 bani pe tine,crede-ma.Ti-o confirma si tovarasii maghiari din toata Romania ;;).Bye!

Lasati un comentariu