Protest liberal la Prefectura Satu Mare

• publicat la: 27 octombrie 2010
Protest liberal la Prefectura Satu Mare

Astăzi, 27 octombrie a avut loc la Satu Mare, pe platoul din  faţa Prefecturii, protestul reprezentanţilor PNL din Consiliul Judeţean, în Consiliile Locale şi Primăriile din judeţ.

Aceştia au depus un Memoriu la Instituţia Prefectului Judeţului Satu Mare în care sunt expuse câteva din aspectele care au afectat şi afectează grav buna funcţionare a administraţiei locale din o serie de localităţi conduse de primari aparţinând PNL.

Pancartele purtate de participanţi aveau inscrise sloganuri care infierau activitatea Guvernului şi a partidului de guvernământ iar unele din ele menţionau  sumele alocate de la bugetul de stat în 2008 şi 2010,  diferenţa fiind aproape dublă intre cea de pe vremea guvernării liberale faţă de cea actuală. Liberalii sătmăreni au adus cu ei şi coşciugul in care era Economia românească.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef a declarat  că au fost tăiate de la primării fondurile necesare pentru continuarea unor proiecte de infrastructură incepute pe vremea guvernării liberale . In lipsa prefectului Radu Giurcă, o delegaţie a liberalilor sătmăreni a înmânat subprefectului Pataki Csaba documentul.

In Memoriu se menţionează că „Situaţia critică la care ne referim este cauzată de discriminarea şi neonorarea  promisiunilor actualului Guvern al României în legătură cu alocarea de finanţări pentru investiţii finalizate sau în curs de finalizare, a finanţării unor proiecte declarate eligibile în cadrul unor programe guvernamentale, la care se adaugă şi retragerea unor sume de bani din bugetele locale de catre Guvernul României prin O.U.G. 18/2010.

Localităţile în care activitatea administrației locale este grav afectată, sunt: oraşul Ardud, comuna Bogdand, comuna Căuaş, comuna Crucişor, comuna Doba, comuna Santău, comuna Târşolţ, comuna Terebeşti, comuna Vama”.

La protest au participat peste 150 de liberali , dintre care şi 12 careieni , şi nu au existat niciun fel de incidente.

Daniela Ciută

comentarii

de Oul Galben la 29 octombrie 2010 - 06:59

Sunt multi rinoceri in politica,si cea din Satu Mare,vezi toata plebea,toata desteptaciunea adunata la o masa intitulata consiliu local cu membrii intitulati consilieri judeteni…daca nu ar avea interes unul ca Puie Dorin,Adrian Stef sau Viman,nu ar mai tine de scaun!atata demagogie,nesimtire si populism…de fapt ca peste tot in tara!nimeni,absolut nimeni,nu face politica decat in interes personal,isi fac averile si predau stafeta…!
Voi sunteti urmasii Romei?niste rai si niste fameni…
E rusine omenirii sa va zica voua oameni!

de Oul fara galbenus la 29 octombrie 2010 - 13:29

daca nu existau portocalii fara rusine, probabil galbenusul de mai sus era rosu.PDL -ul este cea mai gretoasa adunatura de mafioti pe care a suportat-o planeta asta. Astia ar merita sa le luam cu asalt familiile, fiecare portocaliu basist sa-si ia portia meritata.

de Ou Clocit si Galben la 29 octombrie 2010 - 14:01

Hey,da ca buni o fo liberalii,aia no fo mafioti,seda?hai mna si verifica pana una alta cate vile are Sliaghi,ex senator escroc de Satu Mare,Buda Viorel si cei din Carei cativa pe care nu am sa-i nominalizez…shut up!doing politics is to the son of a bitch…sa nu mai vorbim de partea rosie cu Ciocan ala si cu Viman comunistu,fost executor din garda post-comunista a revolutionarilor din Timisoara…is multe de spus,putine scoase la iveala..unele lucruri le inghitim tacit,inghitim de la orice culoare politica sa fim calcati in picioare si sa se faca jaf pe banii nostri…sa lasam basinile si mafiotismele ca suntem ridicoli!

de Ou Clocit si Galben la 29 octombrie 2010 - 14:03

Jos mafia si sus cu voi cei din poza!o sa va sanctificam si o sa facem la voi pelerinaje zilnic sa ne scoateti din criza si sa ne dati inapoi salariile taiate!

de tefrecin_nasdemaicomentezi la 30 octombrie 2010 - 21:19

ma tarane mai tarane ce neam face fara oua?si mai ales clocite?ba omule dute si invata sa scri si sa vorbesti k de comentat habar nai,nesimtitule…tiai gasit u un destept sa comentezi si u ceva.eu sunt apolitic si deci ar f mai bine sa renuntati toti la a face demagogii pe site-uri,nici unu nu sunteti buni,indiferent de culoare politica.hai pa

Lasati un comentariu