Miss şi Mister Boboc la GŞ „Simion Bărnuţiu”

• publicat la: 6 noiembrie 2010
Miss şi Mister Boboc la GŞ „Simion Bărnuţiu”

In faţa unei numeroase asistenţe,Grupul Scolar” Simion Bărnuţiu” şi-a desemnat vineri seara Miss şi Mister Boboc ediţia 2010.Organizatorii au optat mai puţin pentru decoruri sofisticate, costume sau lumini şi au pus accentul exclusiv pe cele 7 perechi de boboci.

Probele care au dus la departajarea concurenţilor inscrişi in cursă, au fost savurate  de public şi au asigurat buna dispoziţie pe tot parcursul serii.Juriul a fost alcătuit din directorii Ramona Moldovan şi Nicolae Moldovan, Kato Anca, Sorian Valentin,Kabai Yvette şi Mariş Marius , ultimii doi fiind foşti Miss şi Mister Boboc , ediţia 2007.

Ieremi Andrada şi Costinaş Vasile, prezentatorii spectacolului ,au invitat rând pe rând concurenţii să- şi demonstreze cunoştintele la  realizarea unui nod la cravată, la  recitarea unei strofe din poezia Luceafărul,la inchegarea unei declaraţii de dragoste ,la enumerarea a două drepturi cuprinse in Regulamentul de ordine interioară  al liceului  sau la prezentarea unui dans ales de juriu..Cea mai gustată probă a fost insă cea in care băieţii au fost puşi  să coase un ciorap imbibat in oţet.

Nici fetele nu au fost scutite de probe surpriză.Astfel, concurentele  au avut şi ele de enumerat două sancţiuni cuprinse in Regulamentul de ordine interioară al liceului,de dansat cu portocala pe frunte faţă in faţă cu partenerul , minim 1 minut, să cânte refrenul de la melodia Cleopatrei Stratan-Ghiţă şi să danseze . Proba care a avut cea mai mare priză la public a fost cea in care fetele trebuiau să radă un balon cu frişcă, situat pe capul partenerului, in balonul umflat fiind făină.La cea mai mică greşeală de manevrare a lamei de ras, conţinutul balonului acoperea băiatul-suport.

Până  ce juriul a deliberat ordinea din clasamentul final , Laura Bac a susţinut un recital folcloric de inaltă ţinută artistică.

La reuşita acestei seri au contribuit şi sponsorii SC Agrotex SRL,SC Agro Din  SRL, SC Alina@IonelL SRL-TASNAD,SC Micro Trade SRL ,SC Mithos  Impex SRL ,SC Adidan PROD SRL,SC Romi Claus SRL, SC Alconor Company SRL.

Trupa  de breakdance King Step Cru a incântat publicul cu spectacolul de dans oferit.

Ediţia din acest an a  Balului Bobocilor de la Grup Scolar Simion Bărnuţiu  a desemnat drept câştigători ai titlului de  Miss si Mister Boboc,  pe Bura Ioana şi Szabo Zoltan Gyula.

Pe locurile următoare s-au clasat perechile Ciuri Kity – Abrihan Miron şi Lobonc Laura -Mezei Marcel.

Felicitări câştigătorilor şi organizatorilor.

redacţia

comentarii

de S.P.Q.R. la 6 noiembrie 2010 - 07:54

nice… ne mai lipseste sa-se introduca balul bobocilor si la … gradinita

de miron la 6 noiembrie 2010 - 16:18

haiiiiiii MMMmmmmmmmmmIiiiiiiiiRrrrrrrrrOOooooNNNNNnn!!!!!!!:))))

de potomke la 7 noiembrie 2010 - 12:00

vad k va plakut gradinita mironas ku s.p.q.r. intrebarea e oare dc nu ati ramas akolo:))=)):p

de eu eu eu la 16 noiembrie 2010 - 12:52

din tot balul de la Agro, breakerii au fost cei mai ok 🙂

Lasati un comentariu