Miss si Mister Boboc Liceul Teoretic Carei

• publicat la: 13 noiembrie 2010
Miss si Mister Boboc  Liceul Teoretic Carei

Cei mai curajoşi boboci ai Liceului Teoretic Carei au participat vineri seara la competiţia care desemna Miss şi Mister Boboc  ediţia 2010, tema aleasă de organizatori fiind Egiptul antic.  Prezentatori au fost , SUTH TEODORA şi FLESH WALTER.

Inventivi şi originali, gazdele spectacolului fluviu de mai bine de trei ore , au reuşit să ne introducă in atmosfera misterioasă a Egiptului antic . Misterul acestei civilizaţii a fost întărit şi de decorul spectacolului, în care a predominat auriul dunelor de nisip de pe Valea Nilului  şi din care   nu a lipsit nici  simbolul egiptean – piramida.

Cele 11  perechi de concurenţi  şi-au făcut intrarea în scenă intr-un joc de lumini, îmbrăcaţi în haine egiptene, in veşminte predominant albe cu mult auriu  , fiind prezentaţi rând pe rând publicului prezent in număr mare.

Am putut urmări apoi un film, in care au fost surprinse pregătirile pentru acest spectacol, momentele cele mai interesante din activitatea organizatorilor.

Prima probă la care au fost supuşi boboceii a fost proba de dans.

Deşi au venit din altă lume şi altă cultură,” bobocii egipteni “ aveau obligaţia să ştie să danseze pe orice fel de muzică. Astfel, pe muzică  rock’n roll,mambo,cha-cha şi merenge , au fost nevoiţi să-şi sincronizeze mişcările şi paşii sub ochii atenţi ai juriului .

O mini paradă a modei , cu produse vestimentare de la Body Holy  a fost  prezentată de elevii claselor a XI-a ,precum şi un moment dansant al Magic Dans , instructor Păvăluc Raluca.

Mult aşteptatele probe surpriză au pus la incercare toate abilităţile bobocilor care, au avut de stins  cu nasul o lumânare sau să demonstreze că ştiu dansul pinguinului cu picioarele legate , au participat la un concurs de viteză in sac de rafie ,  au avut de făcut o  reclamă la hârtie igienică şi apoi trebuiau să o vândă juriului, să muşte un măr sau o ciocolată atârnată fără să fie atinse cu mâna,un băiat să facă  streaptease la bară, au avut de  spart  un balon cu o scobitoare ţinută in gură, să-si spele dinţii reciproc,fiind legaţi la ochi, să mute nişte ouă uleioase dintr-un bol in altul cu gura  .

O nouă parada a modei a prezentat de această dată vestimentaţie de la magazinul de profil Shadey.

Înţelepciunea “ bobocilor egipteni “ a fost pusă la incercare in cadrul probei de  cultură generală. Cine a  eliberat evreii din Egipt, pe ce continent se află  Egiptul, in ce făcea baie Cleopatra, pe ce au scris egiptenii,floarea specifică a Egiptului  sau   in ce an  a fost inlăturat comunismul din România  sunt doar câteva din intrebările la care au trebuit să răspundă.

KING STEP -CRU DANCE , prezent la toate spectacolele bobocilor din acest an, a incântat audienţa prezentă la sala de sport a Liceului Teoretic.

După un vals cu toţi bobocii,am avut posibilitatea să  urmărim aspecte de la preselecţia bobocilor ,in cadrul unui scurt film proiectat in fundal.

Bine pregătiţi,  cu răspunsuri corecte, eleganţi, cu multe emoţii,  bobocii le-au dat  bătăi de cap membrilor  juriului  care, au  avut   misiunea de  a face departajarea.

In sprijinul juriului format din prof. Zsido Sandor-director, Iacobuţ Alina –director  adjunct, Nilvan Sorin- prof,Lorincz Tunde- prof, Crişan Ramona- sponsor, Lupşica Diana-sponsor, Negrean George-mister boboc 2008, Vadan Roxana -miss boboc ,a fost numit şi un juriu de specialitate , format din adepţii cultului OZSID,generaţia 93.

In timpul alocat deliberării, pe scena au urcat trei formaţii alcătuite din  eleve de clasa aXI-a: FINE LINE, NO LIMIT ,BANG HEADS.

La ediţia din acest an  a Balului bobocilor de la Liceul Teoretic, a fost desemnată câştigătoare, perechea   SILAGHI BETTINA şi  SCHIOP MIHAI.

Pe locul  II  s-au clasat ENYEDI BALINT şi   NAGY REKA iar locul  III a fost  adjudecat de către perechea  MURESAN ALEXANDRU şi  SZABO TAMARA.

Schiop Mihai e fotbalist şi ii place să asculte muzică de calitate.Se pare că preferă bucătăria italienească-pizza şi spaghette- dar şi cartofii pai.A venit la bal pentru că l-au convins colegii şi pentru distracţie. În  viitor ,vrea să fie  medic veterinar sau …  inca nu ştie.

Silaghi Bettina are ca pasiune muzica şi vrea sădevina cântăreaţă, dar poate totuşi traducătoare.Ii plac spaghettele,pizza, salata grecească.Cât despre bal…a venit pentru distracţie,dans, pentru că o dată eşti boboc şi…ca să câştige!

redactia

comentarii

de Clanu' Suteu la 13 noiembrie 2010 - 12:14

felicitari pentru Ralu,chitarista,:>:>, si peentru acel super autograf:D

de satu- mare la 13 noiembrie 2010 - 12:34

da care as aia

de grup la 15 noiembrie 2010 - 18:56

de departe cel mai fain bal din 2010!

de GRUPUL TEORETIC la 19 noiembrie 2010 - 13:37

FELICITARI NO LIMIT SI RALU PENTRU CONCERT. SUNTETI CEI MAI TARI

Lasati un comentariu