Urători la Centrele de copii careiene

• publicat la: 21 decembrie 2010
Urători la Centrele de copii careiene

În prag de Sărbătoare , Casele de Tip Familial din Carei: Speranţa, Violeta şi Andreea,au primit vizita a numeroşi  elevi şi cadre didactice dela şcolile din oraş şi nu numai. Tinerii dela aceste centre au pregătit pentru  oaspeţi  un  frumos program de poezii şi colinde de Crăciun. De asemenea au realizat obiecte decorative de Crăciun pe care le-au expus in cadrul unei miniexpoziţii cu vânzare.

Responsabilul Complexului de Case , Simona Hanciş a mulţumit tuturor celor care s-au implicat şi au reuşit să participe la micile spectacole  elevii din Moftin, Doba, Sanislău, Pişcolt, Scoala Nr 1 din Carei, Scoala nr. 3 Carei, Liceul Iuliu Maniu Carei cât şi Primaria Carei, Poliţia Carei, Asociaţia Maranatha din Germania impreună cu fam Olga Marian, fam Ciută Ilie ,fam Pinter Iosif şi Pereni Stefan din Carei, fam Dumitrescu din Negreşti-Oaş, arbitrului de fotbal Kovacs Istvan din Carei şi tuturor celor care au ajutat pe parcursul intregului an.

redactia

comentarii

de atila la 29 decembrie 2010 - 16:27

doamna ziarista ,poate ii faceti un interviu sotului , sa il intrebati ce treaba are la serviciu,
si sa nu se mai gandeasca la functi pe la alte centre .. ca nu e de el …

de burebista la 29 decembrie 2010 - 18:56

Te junghie la ficati daca pe altii ii duce capu ? Dapoi crezi ca ala isi lasa ditamai firma din care traieste bine ca sa mearga de sluga la altii? Esti dus rau de tat.Si din ce castiga aia mai dau si la necajiti . Bravo lor!
La multi ani pentru toti si pentru Buletinu de carei !

de atila la 30 decembrie 2010 - 13:58

nu era vorba de dumneavaostra doamna ….

de atila la 30 decembrie 2010 - 14:00

La multi ani pentru buletinul de Carei , tot asa mai departe .. merita un oras asa mic sa aiba un ziar al lor .. felicitari

Lasati un comentariu