Google va pune la bătaie peste 6.000 de joburi în 2011

• publicat la: 27 ianuarie 2011
Google va pune la bătaie peste 6.000 de joburi în 2011

Compania Google a anunţat că urmează să recruteze un număr record angajaţi noi în 2011 şi că doreşte ca portofoliul de produse ale corporaţiei să se diversifice din ce în ce mai mult, potrivit CNN Money.

Google a declarat, într-o postare pe blogul său, că se aşteaptă ca numărul record de 6.000 de angajări din 2007 să fie întrecut tot de ei, anul acesta. În 2010, Google a angajat aproximativ 4.500 de persoane.

“Căutăm talente de top, peste graniţă şi pe întreg globul, şi vom angaja cât de mulţi oameni inteligenţi şi creativi vom putea, pentru a stimula cea mai puternică provocare din zona IT”, a declarat Alan Eustace, vice-preşedintele Google în inginerie şi cercetare, potrivit blogului companiei

The company said Tuesday that it plans to recruit a record number of new employees in 2011, as it pushes forward with an increasingly diverse product portfolio.

Acesta este un lucru extrem de bun pentru viitorii “googleri”: gigantul se află pe locul patru în toup Fortune “Cele mai bune companii pentru care să lucrezi”.

Mai mult decât atât, Eustace a promis un număr mare de proiecte emergente care necesită servicii de inginerie, precum Google Voice, care urmează a fi lansat atât pentru computere cât şi pentru automobile.

În anul 2008, Google a avut prima serie de concedieri în masă, lăsând libere 300 de posturi în marketing şi unităţi de recrutare, mişcare care a reprezentat primul semn de recesiune din interiorul companiei.

sursa  Antena 3

Lasati un comentariu