O menajeră dezvăluie “secretele murdare” ale nemţilor

• publicat la: 13 ianuarie 2011
O menajeră dezvăluie “secretele murdare” ale nemţilor

O menajeră poloneză a ajuns autoare de succes, după ce a publicat o carte in care dezvăluie amănunte jenante despre angajatorii săi germani, spunând despre ei că sunt zgârciţi, murdari şi pun capcane, pentru a vedea dacă şi-a făcut treaba aşa cum trebuie.

Paradoxul face ca volumul “Sub paturile germane; O menajeră dezvăluie totul”, de Justyna Polanska, este foarte căutată de nemţi, drept urmare urcă vertiginos in topurile vânzărilor de cărţi de non-ficţiune, informează Daily Mail.

Menajera poloneză povesteşte despre un judecător care păstra plantele de canabis confiscate de poliţişti şi pe care ea trebuia să le şteargă de praf.

Scrie şi despre un poliţist care a dat buzna intr-un şantier ca să aresteze muncitori, pe care ii punea apoi să lucreze la negru, pentru el.

“Credeam că totul este ordonat şi pus la punct, dar nu era chiar aşa. Am descoperit adevărul când m-au uitat sub patul oamenilor”, scrie Justyna, care este un pseudonim al autoarei, ce ascunde numele ei real, păstrat secret de 11 ani de zile.

Menajera poloneză spune că cei mai buni oameni pentru care a lucrat au fost cei care au muncit din greu ca să işi atingă obiectivele, iar cel mai rău a fost la bogaţi, care nu ii adresau nici cuvinte de salut şi nu ii dădeau nici măcar un pahar de apă, in zilele caniculare.

sursa  Ziare.com

comentarii

de MOS ION ROATA la 14 ianuarie 2011 - 07:35

merita trasi pe R O A T A,cei care se ascund cica,in spatele functiei !!!!

Lasati un comentariu