Săptămâna carierei , un eveniment dedicat profesioniştilor

• publicat la: 25 ianuarie 2011
Săptămâna carierei , un eveniment dedicat profesioniştilor

În perioada 25 Martie – 1 Aprilie se va desfăşura  “Săptămâna Carierei” , un eveniment dedicat carierei şi celor care işi caută un loc de muncă bine plătit.Aceasta va  insemna de fapt un târg de forţa de muncă, unde salariile oferite de către firmele participante sunt de minim 500 euro.

Evenimentul  se va derula pe parcursul a 5 zile şi va include seminarii şi workshop-uri  grupate în funcţie de nivelul de carieră dorit, alături de locuri de muncă la  companii de top.  Cursurile, seminariile şi workshop-urile dedicate  carierei vor fi transmise live din Cluj şi Bucureşti. De asemenea, vor exista prezentări de firme şi prezentări de MBA-uri live.

Indiferent de nivelul carierei la care a ajuns o persoană până in momentul de faţă, de domeniul in care aceasta lucrează sau işi doreşte să lucreze, evenimentul “Săptămâna Carierei” oferă informaţiile potrivite pentru găsirea locului de muncă potrivit in mediul de afaceri actual.
Săptămâna Carierei oferă astfel o ocazie excelentă de a intersecta interesele firmelor care oferă posibilitatea unei cariere şi interesele persoanelor care vor să-şi construiască şi să-şi consolideze o carieră.
Participanţii au posibilitatea să intre in contact cu companii de top, de a interacţiona cu persoane care au deja o carieră reuşită.

De asemenea, cum evenimentul “Săptămâna Carierei” se desfăşoară on-line, participanţii din toată ţara pot lua parte la seminarii care tratează teme de actualitate şi de interes pentru dezvoltarea unei cariere.

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa la< Dafina Suciu, tel< 0743/369.802, sau

e-mail< dafina@saptamanacarierei.ro.

redactia

Lasati un comentariu