Programul Jointec

• publicat la: 24 februarie 2011
Programul Jointec

Între 18-20 februarie 5 echipe de elevi (din clasele X-a A, X-a B, X-a  C şi XI-a A2 ) ai Colegiului Tehnic ,,Iuliu Maniu”,  au participat la programul Jointec desfăşurat în localitatea Nyiregyhaza(Ungaria). Scopul întâlnirii, a fost  de ,,Starting Camp”, care a constat în încheierea de parteneriate antreprenoriale transfrontaliere între elevii, profesorii şi şcolile din cele două ţări .

Elevii Colegiului Tehnic ,,Iuliu Maniu”,  s-au  prezentat si de aceasta data cu temele ,,făcute’  şi astfel au pus bazele unor planuri de  afaceri. Fiecare grupă de elevi a fost  constituită din 2-4  elevi , coordonaţi de către un cadru didactic. Cei care s-au ocupat de pregătirea şi iniţierea lor au fost: prof. Sanislai Zoltan , prof. Rusu Marius şi prof. Edina Tyar.

Condiţiile de cazare pentru elevi au fost excelente, elevii  fiind cazaţi în diferite hoteluri din Nyiregyhaza. De asemenea programul desfăşurat în aceste zile , a fost unul intensiv, în care au fost îmbinate  activităţile de lucru cu cele distractive. După sesiunea de întâlnire dintre parteneri, a urmat prezentarea proiectelor, activităţi comune de promovare a acestora ,  urmate de o baie în vestitul Aquapark , vizită în oraş , vizionarea unui film si multă multă  distracţie .

Felicitări  organizatorilor  şi aşteptăm cu nerăbdare următoarea întâlnire între participanţii la program , întâlnire care se va desfăşura de această dată în Satu Mare.

Pop Erik

Lasati un comentariu