Bute îşi păstrează centura IBF. Magge, despe român: Este cel mai bun pugilist pe care l-am întâlnit

• publicat la: 20 martie 2011
Bute îşi păstrează centura IBF. Magge, despe român: Este cel mai bun pugilist pe care l-am întâlnit

Pugilistul irlandez Brian Maggee a declarat că Lucian Bute este cel mai bun boxer pe care l-a întâlnit în carieră, după ce românul s-a impus, duminică, în meciul pentru titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, informează presa canadiană.

“Pur şi simplu Lucian este cel mai bun pugilist pe care l-am întâlnit. Este inteligent, loveşte cu forţă, fără să mai pun la socoteală că este greu de atins”, a declarat Magee.

Magee a mai surprins declarând că Bute loveşte mai tare decât Carl Froch, adversarul său din 2006.

“Lucian are mai multe putere. Este dificil să-i compari pe cei doi, dar cu siguranţă are mâini mai rapide şi abilităţi sportive mai bune”, a afirmat Magee.

“Bute nu m-a lăsat să fac nimic, chiar am fost frustrat la un moment dat. Şi-a diversificat foarte bine atacurile. Cum mi-a dat lovituri în corp de câteva ori, credeam că va continua aşa, însă m-a surprins cu un upecut în bărbie pentru a pune capăt meciului”, a declarat Magee.

Impresarul lui Brian, Pat Magee, a împărtăşit opinia pugilistului: “Suntem dezamăgiţi dar am văzut un mare campion în Lucian Bute. Este clar cel mai bun pugilist din lume la supermijlocie. Este numărul 1 şi cred că va rămâne mult timp. Brian mi-a spus imediat după meci că nu-i venea să creadă cât de bun este Bute. Mi-a spus că este cel mai bun pugilist pe care l-a întâlnit”, a afirmat Pat Magee.

Pugilistul Lucian Bute şi-a apărat cu succes titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a şaptea oară consecutiv, după ce l-a învins pe irlandezul Brian Magee, prin KO tehnic în repriza a zecea, într-un meci disputat, duminică, la Centre Bell din Montreal.

sursa  Antena3

Lasati un comentariu