Debut cu înfrângere

• publicat la: 12 martie 2011
Debut cu înfrângere

În prima etapă a returului, în faţa unui public mai puţin numeros decât de obicei,Victoria Carei,cu un lot remaniat faţă de tur, a fost gazda celor de la Viitorul Vetiş.

Pereş Robert, Mădăraş Szabolcs, Hagen Arnold, Ţicle Bogdan, Peczer Iuliu, Moca Erik, Ştir Peter, Somagyi Geza,Schupler Szabolcs; antrenor Fabian Peter, Kovacs Laszlo, Gecse Aron, Kopriva Tamas, Fechete Cristian, Sopronyi Szabolcs, Viezer Iştvan, Alexuţan Sebastian, Roşu Florin, antrenor secund Botos Zsolt.

Noul antrenor al Victoriei Carei, Fabian Peter a trimis în teren următorul unsprezece: Fechete, Ţicle, Botoş, Moca, Alexuţan, Peczer, Viezer, Gecse, Rosu, Peres, Hagen.

Oaspeţii conduşi de pe margine de Verteş Mihai încep în următoarea alcătuire :

Bonea, Cucuiet, Nagy Norbert, Şimon Kovari, Deak, Pintea, Nagy Zoltan, Oros, Deac Liviu.

Înaine de începerea meciului, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria celui ce-a fost Hago Arpad, vicepreşedinte în consiliul de administraţie al Victoriei Carei.

Lovitura de începere a jocului aparţine gazdelor,se joacă mai mult la centrul terenului,echipele tatonându-se parcă una pe alta.  Prima ocazie o consemnăm abia în minutul nouă când Pereş reia cu capul pe lângă poartă, mingea centrată de către Roşu.

În minutul 13 acelaşi Pereş îl lansează în adâncime pe Hagen, centrarea acestuia traversează întreg careul fără ca vreun jucător al Victoriei să poată interveni.Abia la jumătatea primei reprize apare prima ocazie a oaspeţilor,când Pintea pătrunde în careu, dar centrarea sa rămâne fără rezultat.Replica gazdelor nu se lasă aşteptată, iar în minutul 28 mingea circulă frumos pe traseul Roşu, Alexuţan, Hagen, Pereş, ultimul înscrie, dar golul este anulat, întemeiat pentru ofsait.Până la finalul reprizei, Victoria mai are două ocazii, ratate de Pereş şi Hagen.Din prima repriza mai consemnăn cartonaşul galben primit de Oros în minutul 37 pentru un fault asupra lui Viezer.

Repriza a doua începe cu o bună oportunitate a lui Hagen de a înscrie care nu poate relua o centrare bună a lui Pereş.

Deschidere de scor în minutul 54, oaspeţii recuperează o minge la 40 de metri de poarta noastră şi Sergiu Negru înscrie din apropiere, Fechete respingând în primă fază.

Victoria Carei-Viitorul Vetiş 0-1.În minutul 64 Kopriva îl înlocuieşte pe Gecse.Echipa oaspete are  o ocazie imensă în minutul 71 când trimite de la 3 metri pe lângă poartă.

Victoria Carei ratează egalarea în minutul 77 când Hagen reia slab cu capul centrarea lui Kopriva, foarte activ pe partea stângă, de la intrarea pe teren.Înfrângere neaşteptată pentru Victoria Carei, care in tur a câştigat la Vetiş.Viitorul ne va demonstra dacă a fost un simplu accident sau altele sunt cauzele acestui eşec.Remarcăm jocul lui Ţicle care a demonstrat că poate fi o soluţie în centrul apărării.

De asemenea o notă bună pentru Viezer, mai disciplinat şi mai dispus la efort.Hagen nu a repetat astăzi evoluţiile foarte bune din meciurile de pregătire, rămâne să confirme în meciurile următoare.Victoria Carei a suferit în planul relaţiilor de joc, lucru oarecum normal în condiţiile schimbărilor din pauza de iarnă, dar credem că noul cuplu de antrenori, Fabian, Botoş, vor reuşi să remedieze din  mers problemele şi Victoria se va bate pentru un loc cât mai sus în clasament. Mult succes!

Meciul a fost condus bine la centru de către Kegyeş Ervin, ajutat la margine de Blazer Ianoş şi Alec Cristian.Observator – Paşca Daniel.

Întâlnirea între echipele de juniori s-a încheiat cu scorul de 2-2, golurile Victoriei fiind înscrise de Kerezsi Geza şi Jurj Traian.

redactia

comentarii

de gabi la 20 martie 2011 - 15:39

nu e incredibil, e un rezultat normal, dar cine nu are incredere in echipa… redactia, ceva articol despre meci?:)

de Staruinta Berveni la 20 martie 2011 - 16:20

Felicitari!!Astazi ati fost mai buni bravo Petya !!

de picpalac:))) la 20 martie 2011 - 16:50

Cei mai buni azi:Hagen,Popi,Viezer,Laci!

Lasati un comentariu