Jointec simulează propria ta afacere!

• publicat la: 2 martie 2011
Jointec simulează propria ta afacere!

Jointec este programul care crează parteneriate antreprenoriale transfrontaliere între elevi,profesori şi şcoli.In Jointec lucrează echipe de liceeni,îşi caută propria idee de afacere şi o dezvoltă pe aceasta până în faza de proiect de afacere.Se întâmplă asta prin multă muncă în echipă,prin documentare pe internet,cărţi,reviste,discuţii,prin formarea de strategii,prin calcule matematice,prin dăruire şi stăruire.

Jointec simulează propria ta afacere!

Organizatorii programului sunt Fundaţia Hans Linder din Satu Mare şi Asociaţia Culturală a tinerilor din Nyiregyhaza (“Fiatalok Kulturalis Szovetsege”Egyesulet).Jointec se desfăşoară pe parcursul mai multor luni,lucrul propriu-zis începe în luna februarie şi se termină în luna iulie 2011 prin două  Expoziţii.

În perioada 18-20 februarie 2011 în cadrul acestui program a avut loc Starting Camp-tabara de pornire la Nyiregyhaza, la care echipajul GREEN-TEAM de la Liceul Teoretic a avut ocazia să participe-reprezentat prin.Mikola Alexandra, Nemes Adriana şi Erdei Alina. Echipajul este pregătit de director adj.Alina Iacobuţ şi a fost însoţit de profesor  Gabriela Menţiu.

În cadrul întâlnirilor s-au prezentat ideile de afaceri,s-au căutat şi găsit parteneri de la liceele de la Nyiregyhaza,urmând ca în perioada următoare să aiba loc 5 Treninguri în cadrul cărora echipajele îşi clădesc afacerile lor şi vor fi consiliate de experţii din domeniu.

Liceul Teoretic

Lasati un comentariu