Organizatorii Festivalului Delahoya 2011 anunţă primul invitat

• publicat la: 25 martie 2011
Organizatorii Festivalului Delahoya 2011 anunţă primul invitat

Pentru Ediţia din acest an a Festivalului Delahoya, cea cu numărul 15, desfăşurată în perioada 20-22 mai 2011 în parcarea Polus Center Cluj, organizatorii pregătesc o serie de surprize importante pentru public. Structura de bază a Ediţiei a 15-a a Festivalului Delahoya va cuprinde 2 nopţi de spectacol cu djs, formaţii, dansatori, proiecţii video, 2 zile de workshop demonstrativ, after-hours şi alte elemente noi care vor fi dezvăluite pe parcurs de organizatorii evenimentului, ASC Cluj Raving Society & Music Design.

Fanii muzicii techno se pot bucura încă de acum pentru că organizatorii Festivalului Internaţional de Muzică Electronică DELAHOYA le asigură, printre artiştii invitaţi la eveniment, un nume extraordinar al genului: Pär Grindvik.

Cei mai mulţi au auzit de Pär Grindvik în asociere cu legenda techno-ului Chris Liebing, fiind un invitat frecvent al renumitului podcast CLR şi al party-urilor desfăşurarte sub această marcă.

Pär Grindvik, sub pseudonimul The Hollow, este o persoană din varful scenei electronice din Suedia încă din anii ‘90 ca proprietar al unui magazin de discuri (Illegal Stockholm), manager de casă de discuri şi producător. Este un artist recunoscut oriunde de fanii muzicii techno şi nu numai, după mulţi ani petrecuţi prin turnee şi după multe lansări la case de discuri precum Drumcode, Spectral Sound şi la propriul său label, Stockholm LTD, creat şi fondat in 2002. Chiar dacă e originar din Stockholm şi cea mai mare parte a muncii sale e legată de capitala Suediei, Pär s-a stabilit momentan în Berlin, Germania.

Pär a fondat, de asemenea, o casă de discuri mai mică, Islands & Islets, în 2008. Fiecare bucăţică din muncă acestui artist, incluzând case de discuri, artă, lansări şi muzică, este împachetat cu suflet şi sentimente, care păstrează sclipirea şi curiozitatea în viaţă, în fiecare adaptare la lumea artistică.

redactia

comentarii

de caricaturist contact tel; 0747980034 la 28 martie 2011 - 17:16

CARICATURIST 0747980034

caricaturi portrete pe loc la invitati dvs de la Evenimente corporate

* Congrese si conferinte,

* Seminarii, simpozioane, cursuri, programe de formare, work-shop-uri

* Team-building-uri, petreceri corporate, aniversari de companie

* Intilniri de afaceri, dineuri de afaceri, cocktail-uri

* Lansari de produse/servicii, sedinte de a face caricaturi portrete pe loc la invitati,clienti de la evenimente

* Targuri, expozitii

* Concerte, baluri de caritate.ca toti invitati,clienti dvs sa aiva o amintire cate o caricaturi realizate pe loc la evenimente congrese lansari expoziti targuri de afaceri turism medicina carte simpozionane si caricaturi pentru firme publicitare pliante publicitare reviste ziare calndare caricaturi personalizate .contact tel;0747980034 email; caricaturii@yahoo,com ,caricaturist caricaturi

Lasati un comentariu