Programe cu finanţare nerambursabilă prezentate la sediul CCI Satu Mare

• publicat la: 19 martie 2011
Programe cu finanţare nerambursabilă prezentate la sediul CCI Satu Mare

OFICIUL TERITORIAL PENTRU INTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII ŞI COOPERAŢIE CLUJ  prin  CENTRUL DE INFORMARE, ASISTENŢĂ ŞI INSTRUIRE SATU MARE organizează MARTI, 22 MARTIE, ORELE 12, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie (str. Decebal nr. 4, et. I) un seminar de informare cu tema „PROGRAME CU FINANŢĂRI NERAMBURSABILE IN SPRIJINUL MEDIULUI DE AFACERI”.

Tema intâlnirii este prezentarea celor 7 programe cu finanţare nerambursabilă derulate de către AIPPIMM prin OTIMMC in anul 2011.

Vor fi prezentate modificările (importante) aduse procedurilor de implementare a Programelor de variantele pentru anul 2011 care urmează să fie lansate in scurt timp şi alte informaţii relevante pentru intreprinzătorii locali.

Se va prezenta şi stadiului implementării programului PRIVIND STIMULAREA INFIINŢĂRII ŞI DEZVOLTĂRII MICROINTREPRINDERILOR APARŢINÂND  INTREPRINZĂTORILOR TINERI, DEBUTANTI IN AFACERI (FIRME SRL-D), program prin care se doreşte a fi acordate facilităţi (de finantare nerambursabilă, dar şi fiscale) tinerilor care işi constituie pentru prima dată o firmă şi pornesc o afacere proprie.

Sunt invitaţi să participe la această prezentare intreprinzători locali care activează in toate domeniile de activitate, inclusiv cooperaţie,dar şi persoane care intenţionează să inceapă o afacere şi sunt in căutarea unor soluţii de sprijin financiar.

Procedurile de implementare ale unora dintre programe vor fi publicate in scurt timp in Monitorul Oficial, urmând ca la 10 zile lucrătoare de la publicare să inceapă perioada de inscrieri on-line a solicitanţilor.

O altă temă va fi prezentarea programelor în care este implicată Camera de Comerţ şi Industrie Satu Mare.

La finalul prezentărilor vor avea loc discuţii libere cu intreprinzătorii prezenţi pe teme de interes pentru mediul de afaceri.

redacţia

Lasati un comentariu