Suntem turişti străini în propria ţară

• publicat la: 9 martie 2011
Suntem turişti străini în propria ţară

“Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul” este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În Gura Presei. Este lumea lui Badea.

Preşedintele Traian Băsescu le recomandă investitorilor arabi să nu meargă pe şoselele României, ci să apeleze la avion dacă vor să ne viziteze, deşi el a fost de cinci ori ministru al Transporturilor. Băsescu găseşte drept scuză frumuseţile ţării. Niciodată nu a văzut România cum a descoperit-o din elicopter.

“Probabil că preşedintele ţării a rămas surprins de imaginile ţării , aşa cum a zis Elena Udrea, într-o engleză care se învaţă la , a comentat, marţi seara, Mircea Badea, la emisiunea “În gura presei”.

Deşi preşedintele Băsescu se declară încântat de frumuseţile ţării, în special de cum se vede din avion, Badea spune că noi suntem turişti străini în propria ţară, pentru că România nu poate fi atinsă de noi, în lipsa unor şosele.
sursa  antena3

comentarii

de daciafan la 9 martie 2011 - 15:47

“noi suntem turişti străini în propria ţară” 🙂 fenomenal tipul asta

Lasati un comentariu