Cozonaci de Paşte „ca la mama acasă” la Monica şi Cristina

• publicat la: 20 aprilie 2011
Cozonaci de Paşte „ca la mama acasă” la Monica şi Cristina

În plin centrul oraşului, o cochetă plăcintărie-patiserie vă aşteaptă zilnic cu o mare varietate de produse proaspete,de calitate, “ca la mama acasă”.

Două careience hotărâte,mamă şi fiică,au decis să îşi deschidă propria afacere la începutul lunii octombrie a anului trecut. De atunci,lucrează împreună cot la cot şi “dospesc” din ce în ce mai bine afacerea.

Pe strada Vasile Lucaciu,la numărul 3,Monica Copos şi fiica ei Cristina vă aşteaptă cu un bogat sortiment de produse pe care le puteţi servi pe loc sau le puteţi lua la pachet.

La realizarea produselor,se utilizează ingrediente de calitate „pentru ca şi produsul final să fie de calitate”  precizează Monica Copos.

Tot ea ne spune că  “reţetele pe care le folosim sunt originale,produsele noastre sunt dospite doar cu drojdie, nu folosim aditivi alimentari care să le umfle iar la prăjitură folosim doar praf de copt. Ideea de a deschide acest local  am avut-o de mult timp , pentru că îmi place ceea ce fac ,îmi place când  munca mea este apreciată şi clienţii sunt mulţumiţi .Asta îmi dovedeşte că fac bine ceea ce fac.Pe viitor, dacă va merge bine şi vom avea comenzi mai multe dorim să  ne extindem să  mai angajăm persoane , asta depinde însă de clienţi.La noi calitatea şi respectarea reţetelor este primordială”.

Cozonacul tradiţional de Paşte ne-a atras privirile de la bun început.Este cozonacul pe care trebuie neapărat să îl ai pe masă în zilele de Sărbătoare! Cel de 500gr costă doar 5 lei iar cel de 1 kg doar 8 lei.

Până atunci însă Monica şi Cristina ne oferă şi plăcinte de post,cu varză şi cu cartofi,la doi lei bucata iar plăcinta dobrogeană cu diferite umpluturi o găsiţi la trei lei bucata.

La cele trei mese existente în local,puteţi servi şi un ceai cald,cu diverse arome.

Au mai rămas câteva zile până la mult aşteptatele sărbători pascale şi multe dintre gospodinele careiene sunt prea ocupate ca să le rămână timp şi pentru prăjituri şi cozonaci de Paşte.

Vă recomandăm cu căldură această adresă pentru a avea siguranţa unor produse proaspete,pe gustul Dumneavoastră.

“Facem totul proaspăt,ne programăm munca în aşa fel încât să scoatem produsele din cuptor cu doar 15 minute înainte de a veni clientul. De aceea produsele noastre sunt la mare căutare” ne şopteşte Monica Copos.

Pentru masa de Paşte ni se oferă cozonaci cu umplutură generoasa de nuci, rahat,mac sau brânză dulce sau sărată.O bucata de 1,5kg costă numai 15 lei.

Cornuleţe cu caşcaval sau  sărate puteţi să cumpărati cu 22lei/kg.

Amplasarea centrală face ca locul să fie potrivit pentru o mică gustare în timpul pauzelor de la locul de muncă. Găsiţi cuiburi cu cocos, vanilie sau cacao la 1,5 lei/bucata sau cornuri cu mac, nucă, rahat sau finetti, tot la 1,5 lei/bucata. Amatorii de prăjitură de casă (porlos) cu brânză sau  cu mere, o pot găsi aici la  2,5 lei/felie.

Strudli cu cartofi, cu gem sau gogoşi cu 1 leu sunt mereu în ofertă.

Pentru evenimentele mai puţin plăcute,cum sunt înmormântările,se fac colaci micuţi(cucuti) la doar 0,70 lei bucata. Prescurile sunt la 5 lei bucata sau 10 lei perechea dar pentru aceste produse e nevoie de o comandă în prealabil.

În fiecare zi,de luni până vineri, între orele 8 şi 17,00  sunteţi aşteptaţi la Plăcintăria –patiserie de pe strada Vasile Lucaciu nr.3

Sâmbăta  orarul este între 8 şi 13,00.

Comenzi se pot face şi telefonic la numărul de  telefon 0754-471.346.

Monica şi Cristina urează tuturor un Paşte Fericit! şi vă aşteaptă întotdeauna cu produse proaspete ”ca la mama acasă”.

redactia

comentarii

de seby la 20 aprilie 2011 - 18:18

dick nesze cristina:)))

de daciafan la 21 aprilie 2011 - 09:48

le dorim mult succes

de racz.emese la 29 aprilie 2011 - 09:11

va felicit si ma bucur pentru voi fetelor ,

Lasati un comentariu