Hagen sparge gheaţa

• publicat la: 2 aprilie 2011
Hagen sparge gheaţa

Astăzi cu incepere de la orele 17,00  in faţa unui public  redus, din care jumătate erau careieni,pe un teren denivelat( asta puţin spus),pe jumătate parcă pregătit pentru insămânţările de primăvară,Victoria Carei a intâlnit in deplasare Olimpia Căuaş.

Gazdele, antrenate de Mihovici Vasilică incep in următoarea  alcătuire:

Godja,Căpăcean,Blaga,Moldovan,Marincaş,Varga Cristi,Covax,Berci,Cosma,Ardelean,Tineghe.

Victoria Carei,condusă atât pe teren cât şi de pe margine de Fabian, incepe cu :

Fekete,Somogyi,Moca,Botoş,Ticle,Fabian,Alexutan,Gecse,Pereş,Kovacs,Hagen.

Victoria  intră hotărâtă pe teren  să-şi facă jocul cât mai uşor.Mult mai tehnici decât adversarii ,combină frumos şi pun de câteva ori in pericol poarta celor din  Căuaş.

Gazdele,neputincioase,incearcă să echilibreze jocul,adoptând tactica intimidării adversarului .Trecem pe lângă deschiderea scorului,in minutul 18,când Fabian recuperează o minge la mijlocul terenului,il deschide in adâncime pe Hagen,acesta ii pasează lui Pereş pe stânga care trage puţin pe lângă poarta .In min25,Gecse sprintează pe partea dreaptă, ii pasează in centru lui Hagen,acesta prelungeşte către Fabian care il deschide pe Pereş ,ultimul centrează la  marginea careului de 6m de unde Kovacs inscrie imparabil.Olimpia Căuaş-Victoria Carei 0-1

Gazdele işi continuă tactica şi Varga,disperat de jocul bun al lui Alexuţan,are o intrare de K1 asupra acestuia,cu talpa direct in abdomen,lăsându-şi echipa in inferioritate numerică.

Amintindu-şi că sunt pe un teren de fotbal,gazdele au 5 minute foarte bune când Covax  trimite un şut periculos in plasa laterală şi un minut mai târziu Cosma execută foarte bine o lovitură liberă dar Fekete boxează peste bară.Mai au două cornere periculos  executate,respinse bine de Moca şi Hagen.

În min35,acelaşi Fabian recuperează o minge la centrul terenului ,îi pasează lui Hagen care driblează scurt doi adversari, îi trimite lui Fabian la colţul lung al careului mic şi scorul devine 2-0 pentru Victoria Carei .

În ultimele 10 min ale primei reprize Blaga  doreşte cu tot dinadinsul să se remarce.Dorind parcă să arate că e mai aproape de full contact decât de fotbal,îl loveşte pe Pereş şi cu pumnii şi cu picioarele,ca după câteva minute să-i sară direct pe tibie lui Kovacs.

Repriza se încheie cu o ratare imensă a lui Blaga,care din 3m de poartă reuşeşte transformarea.

A doua repriză începe în nota de dominare clară a Victoriei şi în cinci minute trecem de trei ori pe lângă majorarea scorului.Mai întâi, în min46,Gecse îl deschide pe Hagen care trage milimetric pe lângă poartă .Un minut mai târziu Perreş centrează în careu şi Kovacs este împins în careu.Trei minute mai târziu Kovacs trage puţin pe lângă poartă.

Se fac primele schimbări în echipa Victoriei,Roşu ia locul lui Fabian şi Viezer ia locul lui Gecse.Viezer are  şi el  o bună oportunitate de a înscrie în min57,când primeşte o minge la întâlnire de la Hagen dar terenul îi joacă feste şi mingea îi sare exact în momentul şutului.Patru minute mai târziu,Kovacs primeşte galben după ce a primit un cot în gură de la Cosma.În min70 scorul devine 3-0 pentru Victoria .

Roşu dupa un un-doi cu Alexuţan la mijlocul terenului ,îl deschide pe partea dreaptă pe Pereş ,acesta din urmă centrază la marginea careului de 6m şi Hagen din plonjon trimite cu capul în dreapta lui Godja.

Blaga îşi continuă recitalul şi îi dă un pumn în gură nefericitului Madarasz,care i-a luat locul lui  Kovacs.Gazdele reduc din handicap în min 85 la o fază care nu anunţa nimic.Terenul le joacă feste apărătorilor centrali,aceştia nu reuşesc să degajeze mingea care ajunge la Moldovan şi îl invinge pe  Fekete.

In ultima parte a jocului a evoluat şi Kopriva care l-a inlocuit pe Pereş.

Olimpia Căuaş-Victoria Carei  1-3

Astăzi,Victoria Carei ,după un joc bun,obţine o victorie mult mai clară decât o arată scorul.

Trebuie să remarcăm siguranţa apărătorilor ,jocul elaborat al liniei de mijloc în care s-au evidenţiat recuperările  lui Alexuţan şi travaliul lui Kovacs iar atacul a făcut ce a vrut cu apărarea gazdelor.

A arbitrat destul de timorat la centru Bathory Ştefan ajutat la margine de Petrică Costea şi Mandy Attila.

Observator,Jaczikov Paul.

Meciul echipelor de juniori s-a încheiat cu ascorul de 6-2 pentru gazde,golurile echipei noastre fiind înscrise de Negrean şi Bundaş.

redactia

comentarii

de Alessandro la 2 aprilie 2011 - 19:55

Tzaranii din Cauas au crezut ca sunt la Local Kombat??? Jaczikov a facut oare notitze?? Si Bathori???

de Rawmania la 2 aprilie 2011 - 20:54

la poza cu cei din Cauas… „when you see it,you’ll shit bricks”

de .... la 2 aprilie 2011 - 22:55

Lasa ca de cand a inceput meciul super-vedeta tzuzty care a atins mingea de 2 ori la injurat pe Varga!Apropo gluma cu jocul bun a lui Alextutan este foarte reusita:))

de seby la 3 aprilie 2011 - 00:20

am ripostat bineinteles….tu nu faceai la fel???si in + i am zis sa joace fotballl si mi-a spus k imi arata el mie!!!am vazut..frumos 😀
cam asa trebe jucat….;;)
pe terenu ala mult puteai sa atingi mingea:)))
ms oricum k’ti faci griji pt mine #:-S

de seby la 3 aprilie 2011 - 00:24

el ma injurat primu’ „f**** gura matii dak mai vii pe mine” ceva de genu’ si ma pitzigat!!!deci:))) nush care pe care la injurat;)

de gabi la 3 aprilie 2011 - 06:22

bravo cauasul, incepeti sa aveti atitudine de echipa mare, cu agresivitatea asta. inca mai lipiti vro 80-90 de ani de traditie, si veti fi ‘meserie’…

de aaaa la 3 aprilie 2011 - 08:41

in a 5 a cu Cauasul !!!!

de dutu la 3 aprilie 2011 - 11:53

vb de traditie oameni buni?
de ce nu continuati traditia gainariilor de la Carei?
mare echipa asta a Victoriei!!!oras de pisati,echipa de pisati!!!voi de ce jucati la Carei si nu la Turda sau Zalau?
era normal sa bateti o echipa care nu face antrenamente deloc si are o medie de varsta ridicata!!!si au jucat si in 10 oameni 70de minute!!!oricum la Carei nu prea sunt oameni de caracter!!!stie toata lumea asta!!!

de gabi la 3 aprilie 2011 - 11:57

dutu, cand citesc ce ai scris, e valabil si pentru mine : “when you see it,you’ll shit bricks”. atat!

de dutu la 3 aprilie 2011 - 12:05

panarame de 2 lei!!!fotbalistii Victoriei carei!!!!ar trebui sa jucati la Baia Mare si Arad nu pe coclaua la Cauas!!!nu e mare difernta intre cele doua echipe!!!pregatirea!!!atat

de Salvatore la 3 aprilie 2011 - 12:32

tzutzy o jucat:)))))))))))))) cocalaruuuuuuu

de oliko la 3 aprilie 2011 - 12:40

FORTZA HAGEN!!!

de .... la 3 aprilie 2011 - 12:59

si viitorul Victoriei suna bine…..au luat 6 de la o echipa cu jucatori care se intalnesc doar la meciuri:)))

de gabi la 3 aprilie 2011 - 13:21

pai acuma nu mai ziceti ca olimpia cauas in sus, olimpia cauas in jos? nu mai e echipa mare? dutule, nu doar pregatirea e de vina, ci si cunostintele de K1. daca ai citit articolul, ai remarcat ca doar 1 rosu s-a dat, cand in mod normal trebuia sa se dea 3 minim. veniti cu argumente, nu cu vaicareli, oli cauas nu se pregateste, bla-bla…asa si eu pot spune ca victoria nu a intrat in jocul mizerabil al lor, si nu a rupt tibii. normal ca viitorul suna bine, dar daca nu raman impreuna mai mult timp, se va alege praful. pana atunci incercati sa nu o mai plangeti pe echipa voastra de suflet oli cauas. o laudati atat cand bate, dar cand pierde ii gasiti scuze. nici barcelona nu bate, daca echipa adversa rupe tibii, loveste fara minge, comite duritati, etc.

de piedone la 3 aprilie 2011 - 13:29

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIII BRAVOOOOOOOOOOO ati obtinut o VICTORIE istorica voi propune consiliului local CAREI sa deveniti CETATENI DE ONOARE a municipiului.Alo dl CIUTA faceti demersurile necesare .SUNTEM MANDRI DE VOI

de ALB NEGRU la 3 aprilie 2011 - 13:41

EU CRED CA ACEST GABI E PUTIN TRA LA LA

de gabi la 3 aprilie 2011 - 13:46

eu cred ca mamica ta se duce la lucru peste 3-4 ore, sau la aer liber…

de mihaly la 3 aprilie 2011 - 14:24

pt un sat ca si Cauasul ne am descurcat onorabil pana acum!!!asta este!!!fiecare dupa posibilitati!!!10-12 puncte o sa mai facem si noi returul asta!!!

de Alessandro la 4 aprilie 2011 - 03:30

Capleni-Oar 1-1

de .... la 4 aprilie 2011 - 16:16

vai saracu’ tzutzy te-a pititgat!si cate luni nu vei putea juca in urma acestui atac criminal?!

de suporter la 4 aprilie 2011 - 17:18

te vedeam eu pe tine daca luai si tu o „pitigatura” ca si a lui si a fost destul de slab varga fiindca a continuat sa joace!daca era tare pe p*** lui il rupea si amandoi mergeau jos deci chiar a fost o „pitigatura” pentru el! la fotbal sunt pitigaturi de astea si atunci iti lasi in inferioritate numerica echipa dar de obicei taranii fac gesturi de astea rosu direct!!!si ati demonstrat degeaba sunteti de la oras :)))

de salvatore la 4 aprilie 2011 - 21:25

varga fura nevasta lui Lucian Malinetescu.Stelian pe langa ca la camin ai fost varza murata ai ajuns la o echipa de betivi si vai de capul lor de div. 2 si a 3! care drept in minge nu stiu da si le umbla gura! te-ai invartit ca si un titirez tot meciul!terenul dezastruuuu in centrul terenului nu au putut pasa nimic noroi pana la genunchi!!!romica trebuia sa ia de 2 ori cartonas rosu dar bathori (n-a observat) bineinteles!

de cristi la 5 aprilie 2011 - 11:08

pentru prosty astia nu joaca cu turda zalau baia-mare ca nu stiu nici pe harta unde sant ..da de ce nu ati batut anu trecut la cauas cand era Maier antrenor si jucau: FODOR VIOREL SUNEA SIMONCA BANANA..OTTO…ca o echipa..?

de unu la 5 aprilie 2011 - 11:11

da haghen sparge si multe stiocle de bere vin …. si se vede nivelu la care joaca mare fotbalist

de dani la 5 aprilie 2011 - 11:14

vai de fotbalu jucat de carei nu vedeti cat de penibili santeti toti de la a la z vedeti ca vine OARU SI VA SCOATE IAR FOTBALU DIN CAP.

de gabi la 5 aprilie 2011 - 18:55

cristi…incet incet se va alege praful de cauas.
dani…va pregatiti pt liga a 3-a? oarul va juca in liga a 3-a cand va juca dinamo in champions league.

de salvatore la 6 aprilie 2011 - 09:10

cu capleniul ce-au facut????1:1 au tot pasat dar degeaba cu echipa aia vor sa intre in C???? incredibil:))

de .... la 6 aprilie 2011 - 16:22

Salvatore vad ca esti contra toata lumea.Eu nu joc la Oar dar echipa este cu 3 clase peste orice alta echipa din campionat!Ar fi mai bine sa iti masori cuvintele ca vad ca te pricepi la terenuri,jucatori,echipe,arbitraje….nu stiu unde incape atata inteligenta in tine!

de gabi la 6 aprilie 2011 - 21:57

asa cu 3 clase cum e, tot nu va promova niciodata in liga a 3-a!!:))))

de :)) la 7 aprilie 2011 - 11:29

Dar nici Carei :))

Lasati un comentariu