PDL a rugat PNL să-i “imprumute” un candidat pentru Primăria Baia Mare

• publicat la: 12 April 2011
PDL a rugat PNL să-i “imprumute” un candidat pentru Primăria Baia Mare

După ce USL a anunţat că deputatul Cătălin Cherecheş este candidatul alianţei la alegerile din 8 mai pentru primăria oraşului Baia Mare, şI, în plus, UDMR Maramureş a semnat ieri un protocol de susţinere a aceluiaşi candidat al Opoziţiei, PDL a intrat într-o criză majoră, pentru că pur şI simplu nu are candidat la primărie.

Preşedintele PDL Maramureş, Mircea Man, se angajase personal în faţa premierului Emil Boc că va câştiga alegerile de la Baia Mare, convingându-l pe deputatul Cherecheş, cel mai bine cotat de sondaje, să candideze din partea democrat-liberalilor. Cum însă nu a reuşit acest lucru, liderul PDL Maramureş a apelat la o strategie disperată şI l-a sunat în miez de noapte pe preşedintele PNL Maramureş, Radu Ştef, rugându-l să împrumute democrat-liberalilor un candidat de pe lista liberalilor. Este vorba despre Vasile Barbul, city manager al oraşului Baia Mare, unul dintre liberalii locali cotat cu ceva şanse de sondajele de opinie.

Contactat de Jurnalul Naţional, preşedintele PDL Maramureş, Mircea Man, a confirmat că l-a “cerut” pe liberalul Barbul cu “împrumut”. “Noi ne-am arătat disponibilitatea la negocieri, să punem un candidat care să provină chiar de la ei şI nu ascund că Barbul era cea mai bună variantă pentru chestia asta. Noi să ne facem că nu ştim că e de la PNL şI ei să se facă că nu e al lor”, a explicat, halucinant, Mircea Man.

sursa jurnalul.ro

Lasati un comentariu