9 Mai sobru la Carei

• publicat la: 10 mai 2011
9 Mai sobru la Carei

Manifestări sobre in acest an , la Monumentul Ostaşului Român din Carei, cu ocazia aniversării Zilei Independenţei României, a Zilei Victoriei şi Ziua Europei.

Au participat viceprimarul Keizer Ludovic,comisar Coşarcă Dănuţ-Ilie din partea Politiei Române,directori de şcoli,reprezentanţi ai partidelor politice,reprezentanşi ai diferitelor instituţii locale  precum şi ai Asociatiei Refugiaţilor, care au şi depus o  coroană de flori.Din partea Consiliului Local au fost prezenţi Adrian Bucureştean şi Ilie Ciută.

Festivităţile au debutat cu o scurtă prezentare realizată de Bogdan Georgescu din partea Direcţiei de cultură, a urmat un Te Deum  iar apoi  elevi de la fiecare liceu din oraş au dat citire unui scurt material despre fiecare eveniment in parte.

Cornelia Pop, de la Colegiul Tehnic “Iuliu Maniu” – Ziua Independenţei,urmată de Simona Cătană de la Liceul Teoretic  – Sfârşitul celui de al doilea război mondial,apoiCristina Purdea de la Grupul şcolar “Simion Bărnuţiu” – Ziua Europei şi Beata Maxim de la Liceul Calasantius – Ziua Independentei, Victoriei şi Europei in limba maghiară sunt elevele  care  au prezentat audienţei date despre importanţa zilei de 9 mai.

Un sugestiv dans tematic( instructor Raluca Păvăluc ), a incheiat manifestările zilei de 9 mai de pe platoul din faţa Monumentului Ostaşului Român din Carei.

redactia

Lasati un comentariu