5 zile fără activitate la ghişeele administraţiilor financiare

• publicat la: 29 June 2011
5 zile fără activitate la ghişeele administraţiilor financiare

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală trece în aceasta perioada printr-un amplu proces de reorganizare şi modernizare. Acesta presupune şi rearondarea contribuabililor începând cu data de 1 iulie a.c. la noile administratii fiscale competente, precum şi transferul, în conditii procedurale normale, a tuturor informaţiilor necesare pentru deschiderea activităţii administraţiilor financiare operative la noile locaţii.

Astfel, vă informăm că, în perioada 30 iunie, ora 12,00 – 5 iulie a.c., ora 08,30, activitatea la ghişeele tuturor administratiilor financiare şi direcţiilor generale ale finanţelor publice care lucrează cu publicul va fi oprită.

În perioada 30 iunie – 5 iulie a.c., la administraţiile financiare din toata ţara vor funcţiona doar centrele de asistenţă telefonică a contribuabilului, iar pe portalul www.anaf.ro ramân active doar paginile de informare a contribuabililor.

În perioada de timp menţionată, trezoreriile din toate administratiile financiare vor lucra program normal în ziua de 30 iunie, continuând cu toate operatiunile de închidere a lunii, urmând ca în data de 4 iulie să se deschida numai trezoreriile rămase după reorganizare, care vor opera pentru toţi contribuabilii rearondaţi.

Informaţii suplimentare se pot obţine si la numărul de telefon: 031.403.91.60, reţea RDS,  Centrul ANAF de asistenţă a contribuabililor.

AFPC Satu Mare,AFPC Carei,AFPC Negreşti Oaş,AFPC Tăşnad şi AFPC Valea Vinului sunt administraţiile care nu se mai regăsesc în cadrul Diecţiei  Generale a Finanţelor Publice Satu Mare.

redactia

Lasati un comentariu