Conducătorii auto careieni îşi pot testa gratuit maşina numai vineri 1 iulie

• publicat la: 30 iunie 2011
Conducătorii auto careieni îşi pot testa gratuit maşina numai vineri 1 iulie

Caravana PitStop de conştientizare a importanţei siguranţei pe drumurile publice se întoarce la Satu Mare.

Autonet Import, liderul pieţei de import şi distribuţie a pieselor auto din România, continuă proiectul PitStop de conştientizare a importanţei siguranţei în trafic. Datorită succesului înregistrat în anii precedenţi, seria de evenimente intră în cel de-al treilea an de desfăşurare, prima acţiune de acest fel având loc în 2009.

PitStop este organizat de Autonet Import împreună cu Partenerii săi AUTOMEISTER şi Auto Check Center din ţară şi din Ungaria şi este sprijinit de furnizori puternici din industria auto. În cadrul acestui proiect, o echipă de tehnicieni efectuează verificări gratuite ale unora dintre cele mai importante componente ce ţin de siguranţa autoturismului: amortizoare, anvelope, faruri, lichid de frână şi încărcarea bateriei. Rezultatele testărilor sunt explicate şi interpretate conducătorului auto pentru ca acesta să înţeleagă perfect starea în care se află maşina sa şi să poată lua măsurile necesare pentru a remedia eventualele defecţiuni.

Caravana PitStop a pornit la drum în anul 2009, din Satu Mare şi, în cei  trei ani a fost prezentă în toate colţurile ţării. Succesul proiectului a fost exprimat prin numeroasele solicitări venite din partea Partenerilor Autonet dornici de a organiza un PitStop în oraşul lor. În timpul scurs de la începutul proiectului au fost testate peste 2.500 de autoturisme din 20 de oraşe. Cadourile şi reducerile oferite de atelierele AUTOMEISTER şi Auto Check Center au adăugat la interesul larg de care s-a bucurat seria de evenimente PitStop.

În acest weekend, PitStop se întoarce în judeţul nostru. Primul dintre cele două evenimente sătmărene se desfăşoară Vineri, 1 iulie, la Carei, în colaborare cu AUTOMEISTER Gul Car. Conducătorii auto careieni sunt aşteptaţi pentru a-şi testa gratuit maşina în parcarea supermarketului Kaufland Carei. Al doilea eveniment din judeţul nostru are loc în Satu Mare sâmbătă, 2 iulie, de asemenea în parcarea Kaufland Satu Mare, alături de AUTOMEISTER Auto Profesionist. Ambele evenimente se desfăşoară între orele 09:00 şi 18:00, iar testarea unui autoturism nu durează mai mult de patru minute.

redactia

Lasati un comentariu