Modele adevărate pentru dezvoltare se prezintă la Satu Mare

• publicat la: 22 iunie 2011
Modele adevărate pentru dezvoltare se prezintă la Satu Mare

Muzeul Judeţean Satu Mare găzduieşte sâmbătă, 25 iunie, incepând cu ora 12 primul eveniment din ciclul TEDx. In spiritul ideiilor care merită a fii impărtăşite, pentru prima dată la Satu Mare publicul sătmărean şi nu numai vor avea ocazia să asculte personalităţii ale vieţii cotidiene locale dar şi lideri ai societăţii româneşti care reprezintă modele demne de urmat.

Cei care vor participa sâmbătă la conferinţă ii vor putea asculta pe Vasile Dorca – Director de Securitate la Betfair companie de pariuri online, Gabriel Iuga – proprietar şi manager al NATURLACT Satu Mare, Andrei Ciubuc – Prefectul Studenţilor din Universitatea Babeș-Bolyai, acad.prof.dr. Virgil Enătescu, Sergiu Vendlinger – CFO la Saatchi & Saatchi România, Cezar Gârbea – Brand Manager la L’Oreal România, prof. Univ. Dr. Daniel David – directorul direcţiei de cercetare a Universităţii Babes-Bolyai dar şi profesor invitat la universitatea din New York.

TED este un eveniment anual unde cei mai mari gânditori și împlinitori sunt invitați să împărtășească ideile care-i pasionează. Numele “TED” provine de la TehnologieDivertisment și Design-trei domenii care în comun, desenează viitorul nostru.

Tema generală va fi dezvoltarea personală, unii speakerii vorbind şi despre cheiele succesului in viaţă.

Rezultatele aşteptate de către organizatorii sunt de sensibilizare a celor prezenţi in ceea ce priveşte formarea unor modele in viaţă care să aibă ceva de spus.

Evenimentul transmite idei care contează in toate domeniile. Cei care au participat la conferințele TED, le numesc “cel mai nou spa pentru creier” sau “patru zile în viitor”.

Conferinţa incepe la ora 12 in data de 25 iunie in sala mare de conferinţe a Muzeului Judeţean Satu Mare. Cei care doresc să participe trebuie să se inscrie on-line pe site-ul www.tedxsatumare.com

sursa TV1Satu Mare

Lasati un comentariu