43 de locuri de muncă vacante

• publicat la: 10 iulie 2011
43 de locuri de muncă vacante

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare anunţă pentru săptămâna 11-17 iulie un număr de 152 de locuri de muncă vacante in judetul Satu Mare. Din cele 152 de locuri de muncă vacante 10 sunt pentru cei cu studii superioare, 78 pentru cei cu studii medii şi 4 pentru cei fără calificare. 92 de locuri de muncă sunt pentru locuitori municipiului Satu Mare. Cele mai multe sunt pentru confecţioner-asamblor articole din textile, operator confectecti industriale imbrăcăminte-tesături,tricotaje materiale sintetice, agent de asigurare, agent vânzări, maistru industrializarea lemnului, montator subansamble, tapiter, tâmplar universal si altele.

In Carei sunt 43 de locuri de muncă vacante şi anume: confecţioner-asamblor articole din textile -15, lăcătuş mecanic – 2, mecanic auto -4, mecanic intretinere si reparatii maşini de cusut industriale – 1, muncitor necalificat in industria confectiilor – 15, şofer de autoturisme şi camionete- 6.

Cei care işi caută un loc de muncă in Negresti Oas se pot indrepta către cele 14 locuri de muncă ca şi confecţioner articole din piele si inlocuitori sau muncitor necalificat in industria confectiilor.

La Ardud sunt disponibile 3 locuri de munca pentru confectioner tricotaje dupa comanda. In Tăşnad şi Turţ nu sunt locuri de muncă disponibile. Pentru cei care doresc să facă un curs de perfectionare trebuie să ştie faptul că mai sunt locuri disponibile la cursul de confectioner care va incepe in luna august a acestui an. Agentii economici care fac angajări din rândul elevilor si studentilor pe perioada vacantei de vară beneficiază de o sumă de 2.5 milioane lei.

In ţările Uniunii Europene sunt disponibile 99 de locuri de muncă in Austria -1 ca mecanic auto, Danemarca 55 ca stagiari-lucrători calificati in ferme-grădini si asistenti grădinari, Germania 10 asistenti medicali, Polonia – 13 locuri de muncă vacante pentru cercetător asociat, post-doctorand, cercetător biomedical, Spania -20 inginer pentru validare software si hardware, inginer proiectare hardware, inginer calitate si inginer software.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu