Reacţii după stabilirea grupei României din preliminariile CM 2014

• publicat la: 31 iulie 2011
Reacţii după stabilirea grupei României din preliminariile CM 2014

Sâmbătă seara a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea grupelor de calificare la Campionatul Mondial din 2014.

România va evolua in Grupa D, alături de Olanda, Turcia, Ungaria, Estonia si Andorra.

Selectionerul Victor Piturcă a declarat că grupa este una extrem de grea, insă este increzător ca România se va bate cu sanse reale pentru locul 2.

„Este o grupă extrem de grea, in care vom reintalni vicecampioana mondiala, vechii nostri prieteni, dar si ai mei personali, pe care i-am intalnit si in campaniile trecute, si la EURO 2008. In acelasi timp, ne vom confrunta si cu echipe care tind sa devina din ce in ce mai puternice si care trebuie tratate asa cum se cuvine. Am incredere ca ne vom putea bate cu sanse reale cel putin pentru locul 2.”, a declarat Piturcă pentru site-ul Federatiei Romane de Fotbal (FRF).

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ca România are o grupă echilibrată si că se va lupta pentru locul secund cu Turcia si Ungaria.

„Este o grupa echilibrata, dar mai sunt altele foarte grele. Grupa noastră este echilibrata, cu o favorita certa si cu trei echipe care se bat pentru locul doi. Romania se va bate cu Turcia si Ungaria pentru locul al doilea. Eu cred ca nici Estonia nu trebuie scoasa din cursa. Oricum, Andorra si Estonia sunt doua echipe de la care nu ai voie sa nu iei sase puncte.”, a declarat Mircea Sandu la GSP TV.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că grupa D este una excelentă, subliniind că nationala are 50 la sută sanse la primul loc si 50 la sută sanse la locul doi.

„Este o grupa excelenta pentru România, chiar si Olanda poate fi depăşită. Dintre toate adversarele din urna aia, chiar este cel mai mic rău. Iar la norocul lui Piti si stiinta lui, se califica sigur. In procente avem 50 la suta sanse pentru primul loc si 50 la suta sanse la locul doi. Trebuie sa fim atenti cu Olanda, chiar ei mi se par cei mai periculosi.”, a declarat Dragomir pentru Mediafax.

România, grupa accesibila in preliminariile Cupei Mondiale din 2014

Nationala Romaniei va juca in Grupa D de calificare la Campionatul Mondial din 2014 alaturi de Olanda, Turcia, Ungaria, Estonia si Andorra, conform tragerii la sorti care a avut loc sambata seara la Rio de Janeiro.

sursa ziare.com

comentarii

de dinu la 4 august 2011 - 21:22

nu avem nici o sansa ne bat si ungurii si turciii

de kovacs antal (puha) la 5 august 2011 - 05:05

eu zic ca olanda si turcia se califica restu ,inca 4 ani….minimum!

de Oli la 5 august 2011 - 08:31

eu asa am citit, ca Olanda ramine acasa:
1. Romania
2. Ungaria

….

de kovacs antal (puha) la 5 august 2011 - 11:27

bine ar fi,oli,dar olanedezi? nu-i putem bate nici daca vin cu echipa a3-a!!!

de Careian 4ever la 5 august 2011 - 15:45

alta data, poate la un alt sport….

de kovacs antal (puha) la 5 august 2011 - 18:52

la oina,ca acolo jucam singuri:)))))

Lasati un comentariu