Şmecherul sătmărean cu Bentley alb de la congresul PDL a băgat în spital un poliţist de la Rutieră

• publicat la: 19 iulie 2011
Şmecherul sătmărean cu Bentley alb de la congresul PDL a băgat în spital un poliţist de la Rutieră

Un poliţist de la Rutieră riscă să râmână paralizat pe viaţă după ce a fost grav rănit într-un accident rutier,duminică seară, în timp ce încerca să oprească maşina condusă de Beniamin Ţânţaş, fiul unui controversat om de afaceri din Satu Mare. Ţânţaş, care în urmă două luni a făcut senzaţie la congresul PDL afişându-se cu un Benley alb, venea dinspre litoral către Bucureşti, iar după o serie de depăşiri neregulamentare a refuzat să oprească la semnalul unei patrule.

Agentul a pornit cu motocicleta în urmărirea sa şi, pentru că drumul era aglomerat, a intrat în depăşire pe contrasens, lovindu-se de un autoturism care circula regulamentar şi al cărui şofer nu a mai avut timp să-l evite.

Chiar dacă purta echipament special şi cască, poliţistul, în vârstă de 30 de ani şi detaşat de la Brăila pe perioada estivală, a suferit numeroase fracturi şi o hemoragie puternică după ce coastele i-au perforta plămânii. Mai grav este că, potrivit stirilorprotv.ro, el este paralizat de la mijloc în jos. A fost adus astăzi adus la Bucureşti, unde medicii l-au supus unei intervenţii chirurgicale în speranţa că-l vor salva de la paralizie.

Beniamin nu este singurul fiu al familiei Ţânţaş care este implicat într-un accident rutier. Fratele său, Darius, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, după ce în decembrie 2008, a condus beat, cu 200 km/h, şi a lovit o altă maşină, al cărei şofer a decedat. Imediat după accident, a părăsit ţara pentru a se trata în Germania. Darius Ţânţaş a mai fost implicat şi în alte incidente rutiere. În septembrie 2006, a rănit o persoanăo persoană şi a fugit de la locul accidentului.

Misteriosul domn Beny de la Congresul PDL

Beniamin Ţânţas a fost vedeta Congresului PDL din mai, când s-a afişat cu un Bentley alb, făcându-i pe pedeliştii chestionaţi de gândul mai interesaţi de acest subiect decât de alegerea preşedintelui. Pentru cunoscuţi “Beny”, el este fiul omului de afaceri sătmărean Vasile Ţânţaş, cu o avere estimată la nouă milioane de euro, firmele sale fiind, potrivit relatărilor presei centrale şi locale, abonate ale contractelor cu statul în domeniul energiei.

Beniamin Ţânţaş este un cunoscut al lumii mondene, fiind chiar pentru o perioadă, în 2010, iubitul fotomodelului Andreea Tivadar.

sursa gandul.ro

Lasati un comentariu