Cele mai mari salarii din România

• publicat la: 12 august 2011
Cele mai mari salarii din România

Cel mai bine plătit executiv din România  în 2010 este un bancher care a încasat anul trecut peste 1,34 mil. euro, adică 112.000 de euro pe lună, acesta fiind cel mai mare venit net înregistrat în evidenţele Fiscului, informează Mediafax citând Ziarul Financiar.

Pe locul doi se află – surprinzător – un manager care cel mai probabil a încheiat câteva deal-uri importante în sectorul imobiliar şi a fost răsplătit cu peste 900.000 de euro net pentru acestea, în timp ce şefii din companiile care oferă servicii de consultanţă în management au primit pachete de peste 700.000 de euro net în 2010. Cel mai mare venit salarial net din România a fost anul trecut de 5,6 mil. lei (1,34 mil. euro), fiind obţinut de o persoană din sectorul 3 care a derulat alte activităţi de intermedieri monetare, potrivit datelor transmise de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).

www.zf.ro.

comentarii

de Presedinte PSD la 1 septembrie 2011 - 11:25

Nu inteleg de ce salrii din ISU sunt asa de mici , comparativ cu riscurile la care sunt supusi acei omeni care isi risca viata pentru noi, este o rusine in rominia sa fi Pompieri Salvator ! Salariile din 2011 ale pompierilor sunt de mizerie , nu pot sa cred asa ceva! Romania plina de hoti si de mafioti din PDL

Lasati un comentariu