Noul Ministru al Sănătăţii vizitează judeţul nostru luna viitoare

• publicat la: 25 august 2011
Noul Ministru al Sănătăţii vizitează judeţul nostru luna viitoare

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Csehi Árpád Szabolcs, alături de managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, Adrian Marc, au avut astăzi, 25 august, la sediul Ministerului Sănătăţii din  Bucureşti, prima întâlnire cu noul ministru al Sănătăţii, dr. Ritli Ladislau, originar din judeţul Satu Mare, tatăl său fiind din localitatea Cămin.

Aceştia au inventariat proiectele derulate în sistemul de sănătate la nivelul judeţului, precum şi stadiul acestora. Proiectele au fost demarate de Csehi Árpád Szabolcs, preşedintele Consiliul Judeţean Satu Mare, împreună cu Cseke Attila, fostul ministru al Sănătăţii, încă din anul 2010. Totodată, s-a discutat şi despre proiectele viitoare ce se doresc a fi implementate şi punerea în funcţiune a unui compartiment de specialitate în chirurgie vasculară.

Având în vedere faptul că în ultimii 20 de ani, unităţile sanitare din judeţul Satu Mare au fost subfinanţate, judeţul Satu Mare fiind unul de graniţă, reprezentând un pol important în Nord-Vestul României, noul ministru al Sănătăţii, Ritli Ladislau, a garantat că va continua sprijinul din partea ministerului pentru finalizarea proiectelor, în luna septembrie urmând să facă o primă vizită oficială în judeţul Satu Mare pentru recepţia lucrărilor de reabilitare a Spitalului de Contagioase şi a Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare.

redactia

comentarii

de fyg la 29 august 2011 - 14:18

pe ce post este incadrata d-na Lia Deliu la spital? Lucreza in schimburi? Cred ca numai pe hirtie.

de bingo la 29 august 2011 - 15:26

Bingo,bingo,I don`t want to leave the Congo!

Lasati un comentariu