Programul „Casa Verde” la final de evaluare a dosarelor

• publicat la: 31 august 2011
Programul „Casa Verde”  la final de evaluare a dosarelor

În data de 24.08.2011, Administraţia Fondului pentru Mediu a postat pe site o nouă „Listă a Solicitanţilor Persoane Fizice propuse spre aprobare în Programul privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire”.
Conform listei, au fost evaluate şi ultimele dosare de finanţare depuse la Satu Mare, în perioada 10.012011-31.01.2011.
Toate dosarele depuse în această perioadă au fost aprobate. Contractele de finanţare pentru aceste dosare se pot semna la sediul agenţiei.

În prima sesiune de finanţare a Programului „Casa Verde” au fost depuse 337 dosare de finanţare, pentru judeţul Satu Mare:
-256 pentru instalarea panourilor solare;
– 65 pentru instalaţie de producere a energiei termice pe bază de peleţi, brichete, tocătură lemnoasă, precum şi orice fel de resturi şi deşeuri vegetale,agricole,forestiere,silvice;
– 12 pentru pompă de căldură;
– 2 pentru pompă de căldură şi instalarea panourilor solare;
– 2 pentru instalarea panourilor solare şi instalaţie de producere a energiei termice pe bază de peleţi, brichete, tocătură lemnoasă, precum şi orice fel de resturi şi deşeuri vegetale, agricole, forestiere, silvice.
Din cele 337 dosare de finanţare au fost aprobate 298. 45 dosare de finanţare au fost respinse.
14 persoane, ale căror dosare de finanţare au fost respinse, au depus o nouă solicitare de finanţare.Au fost depuse şi admise 6 contestaţii.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul APM Satu Mare: str. Mircea cel Bătrân nr. 8/B, Compartiment Proiecte, Relaţii Publice, tel: 0261/736003.

comunicat

Lasati un comentariu