ContiTech Carei a inaugurat staţia de autobuze

• publicat la: 24 septembrie 2011
ContiTech Carei a inaugurat staţia de autobuze

Noua staţie de autobuze va fi tranzitată zilnic de circa 15 de autobuze şi microbuze pentru angajaţi.

Vineri,23 septembrie,furnizorul de produse automotive, ContiTech Fluid Automotive România S.R.L., Carei, a inaugurat în mod oficial noua staţie de autobuze amenajată pentru angajaţii săi.

La eveniment au participat cei doi directori, Rafael Masurov şi Andreas Witowski,responsabila cu comunicarea şi cu Relaţiile Publice, Delia Viland şi primarul Eugen Kovacs.

Această investiţie,în valoare de  75.000 Euro, a fost necesară în primul rând, datorită creşterii numărului de angajaţi. Asigurarea transportului angajaţilor este unul din beneficiile oferite de societate angajaţilor săi. Noua staţie de autobuze se întinde pe 1124 metri pătraţi şi cuprinde un sens giratoriu, o zonă pentru parcarea autobuselor şi una pentru parcarea microbuzelor, precum şi locuri de parcare suplimentare.

Iniţiativa societăţii a fost sprijinită şi de Primăria oraşului Carei. „Apreciem iniţiativele societăţilor din comunitatea noastră şi ne bucură faptul că SC ContiTech Fluid Automotive România SRL demonstrează angajament faţă de angajaţii săi şi faţă de comunitate. Oraşul Carei a susţinut acest proiect prin darea în folosinţă gratuită a 697 metri pătraţi, teren destinat realizării acestei staţii” a spus Eugen Kovacs, primarul oraşului.Totodată,acesta a menţionat că implicarea în amenajarea şi întreţinerea spaţiului din jurul acestei societăţi ar trebui să constituie un exemplul pentru societăţile  careiene dar şi pentru persoane fizice.

Noua staţie de autobuz va fi zilnic utilizată de aproximativ 15 de autobuze şi microbuze, care vor lucra în 3 schimburi asigurând transportul a peste 1350 angajaţi.

Directorul Rafael Masurov,a precizat că această investiţie nu este singura care vine în sprijinul angajaţilor şi a comunităţii locale,Contitech Carei fiind membru al Wissensfabrik  (Fabricii de Ştiinţă) din iunie 2010 şi  drept urmare,în luna martie s-a semnat un parteneriat cu Şcoala generală nr.1 Carei,secţia germană. Acest parteneriat educativ  urmăreşte  promovarea tinerelor talente şi educaţia în matematică, IT, ştiinţele naturii şi tehnologie,deocamdată grupul ţintă fiind copii claselor I-IV. În viitor,conducerea societăţii urmăreşte o colaborare şi cu unităţile superioare de învăţământ tehnic pentru atragerea absolvenţilor acestora către unitatea careieană de producţie a declarat pentru Buletin de Carei directorul Masurov .

Cu o cifră de afaceri de 26 miliarde de euro în 2010, Continental se numără printre cei mai importanţi furnizori pentru industria auto la nivel mondial.

redactia

Lasati un comentariu