Datele personale ale românilor, controlate de Israel

• publicat la: 3 septembrie 2011
Datele personale ale românilor, controlate de Israel

Iată ultimul “beneficiu” al apartenenţei noastre la noua uniune sovietică, adică UE: absolut toate datele noastre personale, urmează să fie transferate pentru “păstrarea în siguranţă deplină”, statului Israel.  Fireşte, ele vor fi ţinute la curent în timp real. De ce se face asta? Iaca’ aşa, pentru că băieţii pot să o facă! Nu se oferă absolut nici o justificare pentru această aberantă măsură anti-libertate şi nici nu este vorba de vre-o reciprocitate.

Nu întreabă nimeni dintre “reprezentanţii” noştri ce treabă are statul evreu cu numele, chipurile şi vârsta copiilor noştri, cu părerile noastre politice şi cu starea de sănătate a românilor precum rezultată din fişele de asigurare ale CAS?  Dar cu veniturile noastre şi cu numerele de telefon sunate, cu rudele şi prietenii noştri, băgaţi împotriva voinţei lor într-o uriaşă bază relaţională de date?

Când un străin caută să afle totul despre tine, nu-i aşa că se erijează în poziţia de stăpân al tău ? De când  am devenit noi subiectul lor de studiu şi de ce îi ajută “reprezentanţii” noştri în acest scop?

Pai’ de-aceea am intrat noi în UE, că să ne daţi pe tavă unora care nu au nici o treabă cu Europa, înafara faptului că ne cumpără literalmente ţara de sub noi şi înfăptuiesc în ascuns planuri secrete de colonizare a României, împreună cu guvernanţii noştri ?

“Are cineva idee dacă românii au fost pusi la curent cu faptul că, pe 31 ianuarie CE a aprobat transferul datelor personale ale cetatenilor tarilor membre, către Israel ? Decizia adoptata pe 31 ianuarie 2011 prin care se prevede transferul datelor personale ale cetăţenilor CE către Israel explica faptul ca acest Stat raspunde directivei 95/46 privind protectia datelor. Justificarea deciziei nu apare in text.

Comisarii nostri au fost de acord cu aceasta decizie? Cum se justifica hotărârea?

Creştinul Becali, patriotul Vadim, IPS Iosif (reprezentantul BOR pe langa Institutiile Europene) v-au spus ceva domniilor voastre sau doar proştii de pe uliţa mea n-au habar că Strulica va fi informat prompt in legatura cu starea varicelor ţaţei Lenuţa?

“Date personale “inseamnă numerele de telefoane,conturile bancare,datele de sănătate,familia, deplasările.. TOATE datele pe care guvernele statelor membre le colecteaza despre noi.
Toate Statele trebuie sa puna in aplicare directiva 95/46 in termen de trei luni.

Nu am găsit nicaieri reciprocitatea acestei măsuri.
Isi mai pune cineva intrebari legate de stăpânii acestei Lumi?”

Decizia Comisiei din 31 ianuarie 2011

sursa  eufrosin.wordpress.com

comentarii

de Alex la 22 septembrie 2011 - 18:58

Comunitatea Europeana este creata pentru centralizarea puterilor lumii. S-au unificat tarile Europei, se vor unifica si celelalte, apoi entitatile rezultate se vor subordona NOII ORDINI MONDIALE. Comunitatea Europeana este creata de masoni in acest scop. Tot comunitatea a decis sa trimita datele personale catre Israel, adica evreilor… Cine sunt masonii si de unde s-au format ei? din EVREI … Felicitari celor care le promoveaza interesele acestora de acaparare a puterii si de manipulare in masa…

de ...... la 23 septembrie 2011 - 17:30

unde esti tu mult hulita
a noastra Securitate?
de a carui frica stiau TOTI?
gugumanilor va pling de mila!

Lasati un comentariu