Cupa 25 Octombrie 2011 la CROS

• publicat la: 22 octombrie 2011
Cupa 25 Octombrie 2011 la CROS

Sâmbătă,22 octombrie 2011,s-a desfăşurat a 41-a ediţie a Cupei 25 Octombrie la Cros.

La start  s-au aliniat 66 de elevi de diferite vârste de la cluburi şi licee sportive din Baia Mare, Satu Mare,Carei,Cluj,Lipova,Zalău şi Târgu Lăpuş.

Alături de ei au fost prezenţi şi susţinătorii acestora care au făcut galerie pe tot parcursul competiţiei . Traseul  crosului a fost delimitat cu fanioane roşi, in partea dinspre turnul de apă a parcului.

Vremea bună  a permis participanţilor din alte localităţi să beneficieze de vestiare naturale, constituite in jurul arborilor din imediata apropiere a locului de start.

Primii care s-au aliniat la start au fost elevii din categoria “copii II”,fetele şi apoi băieţii.

Cea care a trecut prima linia de sosire a fost Chioran Alexandra de la CSM Baia -Mare, antrenor Tarţa Viorica,urmată de Câmpan Cătălina de la LPS Cluj.

Alexandra, elevă la Şcoala I.L.Caragiale din Baia Mare a avut parte  de susţinerea şi chiar prezenţa  pe tot parcursul traseului, a  surorii sale mai mari.

La aceaşi categorie, la băieţi ,câştigător a fost Bumb Matei de la LPS Cluj,urmat de Puiu Marius de la acelaşi club.

Categoria „copii I” a avut cei mai numeroşi participanţi.Dintre aceştia, Gaspar Florin,LPS Cluj, a reuşit să ocupe prima poziţie la băieţi iar la fete,Coman Ileana dela CSS Lipova.

La juniri II,Fărcaş Daniela .LPS Baia Mare a terminat pe primul loc,urmată de Groza Corina dela CSS Carei.

Tot la categoria juniori II dar băieţi,Câmpan Alin,LPS Satu Mare şi-a adjudecat prima poziţie ,urmat de Beşe Marius de la LPS Baia Mare.

Tineghe Claudia de la CSS Carei a reusit să se claseze prima la categoria juniori III,urmată de Pop Ioana de la CSS Cluj  iar la băieţi,Varga Nicolae ,LPS Baia Mare a obţinut cel mai bun rezultat, urmat de Zsolos Patrik de la CSS Carei.

Potrivit celor declarate de prof.Ioan Mărneanu,unul dintre organizatorii principali ai acestui eveniment,”editia din acest an a fost una deosebit de reuşită.Le mulţumim pentru participare tuturor concurenţilor şi antrenorilor si îi mai aşteptăm la Carei şi la editiile viitoare.Consider că s-au obţinut rezultate deosebite la acest concurs”.

redactia

comentarii

de Chioran la 22 octombrie 2011 - 16:56

Va MULTUMESK pentru tot!!!

de Chioran la 22 octombrie 2011 - 16:58

Voi ajunge mai sus decat Gabriela Sabo…Doar sunt Campioama surorii mele…Pe care o iubesk foarte moolt…

Lasati un comentariu