Numire politică refuzată de Şcoala din Culciu

• publicat la: 11 octombrie 2011
Numire politică refuzată de Şcoala din Culciu

Colectivul cadrelor didactice de la Scoala din Culciu Mare a reuţit să se impună  in faţa Inspectoratului Şcolar Judeţean. Pop Ionela,profesor de matematică,este noul director.

După cum vă informam in 2 octombrie,cadrele didactice de la Scoala din Culciu Mare au depus o petiţie la ISJ Satu Mare prin care contestau numirea unei anumite persoane la conducerea şcolii pe criterii politice.Potrivit celor declarate de prof.Victor Oprea la acea dată, liderul SLI de la Şcoala Culciu Mare a afirmat că vor protesta in cazul in care numirea va fi totuşi finalizată, cadrele didactice fiind hotărâte să urmeze exemplul celor de la Grupul Școlar Ioniță G. Andron din Negresti Oaş.

Sindicatul Liber Satu Mare  a sprijinit colectivul de cadre didactice de la Scoala Culciu mare in demersul lor pentru câştigarea dreptului la autodeterminare.

In urma informării primite de la presedintele  S L I  Satu Mare,Victor Oprea,memoriul depus la ISJ nu a fost in zadar şi astfel ,la conducerea institutiei de invăţământ a fost numită o persoană din lista propusă de colectivul de cadre didactice,aceasta fiind Pop Ionela, profesor de matematică.

redactia

Lasati un comentariu