Acţiunea jandarmilor continuă la Carei

• publicat la: 1 noiembrie 2011
Acţiunea jandarmilor continuă la Carei

Vineri, şi sâmbătă, jandarmii au continuat acţiunea de informare a populaţiei şi de distribuire a  materialelor promoţionale ale campaniei de donare de sânge.

Sub deviza „  Intinde o mână, Salvează o viaţă,Donează sânge”

jandarmii au  continuat acţiunea de informare a populaţiei asupra crizei actuale de sânge şi asupra nevoii de donare permanente, conştiente şi voluntare de sânge. De această dată careienii şi locuitorii din Tăşnad au primit din partea jandarmilor calendare promoţionale şi au fost invitaţi să se alăture campaniei iniţiată de Jandarmerie.

Trebuie să  sădim în conştiinţa semenilor noştri importanţa donării de sânge şi să înţelegem că  sângele înseamnă viaţă. Şi de ce nu, trebuie să ne gândim că şi noi am putea avea nevoie la un moment dat de acea picătură de sânge pentru ca viaţa să ne fie salvată.

Jandarmii  lansează din nou un apel către toţi sătmărenii sănătoşi să se alăture campaniei de donare de sânge şi să se prezinte la Centrul de Transfuzii Sangvine Satu Mare în perioada 01-04 noiembrie pentru a dona sânge.

comentarii

de mircea cel batran la 1 noiembrie 2011 - 19:23

in prima poza,jandarmul informeaza un politist!!)))

de istvan la 1 noiembrie 2011 - 20:00

moartea te cauta acasa si tu stai pe net! pai politistii nu au voie sa fie informati? te asteapta COZIA ma mircea numa ca ..ai vrea tu sa fii Mircea cel Batran,ai aspiratii inalte,nu e rau da mai ai de tras

de Ultras la 2 noiembrie 2011 - 11:09

Ce fata de analfabet are jandarmul in a 2-a poza, o fi ceva taran de pe ceva sat, bagat de neamuri la jandarmi, ala nu poate imobiliza un pui schiop dapoi sa mai apere locuitorii orasului.

de avocat la 14 decembrie 2011 - 09:07

ultras nu esti tu unul din aia care cersesc la colt de srada??? cred ca nu ai vrea sa te intalnesti cu vreunul din ei…si fata fiecaruia este cum la lasat Dumnezeu…daca tu ai o fata mai frumoasa posteaz-o pe net si asteapta sa scrie toti despre fata ta de m…st!!

de vasile la 15 decembrie 2011 - 20:11

nu asi vrea sa picati pe mana mascatilor

Lasati un comentariu