Asociația Sportivă „Corvus Regia” la înălţime

• publicat la: 27 noiembrie 2011
Asociația Sportivă „Corvus Regia” la înălţime

Prima ediție a Cupei Karul – International Airsoft OPEN 2011, organizată de Asociația Sportivă „Corvus Regia” și echipa sa de airsoft KEA Carei a fost o reușită. La această competiție s-au prezentat echipe de airsoft din Carei, Satu Mare, Negrești Oaș, Valea lui Mihai, Oradea, Cluj, Deva, precum și jucători din Ungaria, Italia și Germania.

Echipele au avut de îndeplinit trei misiuni care imitau situații reale ce pot apărea într-o zonă de conflict. Scenariile au fost search and destroy, rescue the hostage – no one left behind și capturarea steagului inamic. Aceste misiuni au fost concepute pentru a pune la încercare capacitatea jucătorilor de airsoft de a se orienta pe hartă după coordonate date, puterea de concentrare în condiții de stres, spiritul de lider și cel de echipă și, nu în ultimul rând, abilitățile de mânuire a puștilor de airsoft.

Organizatorii le-au pregătit participanților surprize de-a lungul scenariilor: mine anti-personal care împroșcau la câțiva metri boabe de fasole și făină, trupe partizane ascunse în pădure, câţiva sabotori care atacau toate trupele întâlnite în cale. Terenul care i-a așteptat pe jucători a fost amenajat cu obstacole, bunchere, tranșee și alte ascunzători pentru a ajuta sau a îngreuna avansarea în misiune.

Cu toate că s-a jucat la minus 3 grade celsius, jocul s-a derulat foarte bine; gustările, ceaiul fierbinte din pauze și mâncarea extraordinară făcută la ceaun au fost niște aliați de nădejde.

Cei fără de care nu s-ar fi putut organiza această ediție a Cupei sunt: Primăria Foieni, Direcția de Cultură și Sport din cadrul Primăriei Carei, Estera Pan Serv SRL, PYRO Stanciu Satu Mare, Gold-T-Farm SRL și MW Trade SRL Carei. Organizatorii mulțumesc pe această cale pentru ajutor.

Cupa Karul a fost o reușită în toată puterea cuvântului. Toate echipelele au fost încântate de tipul de jocuri, de organizare, de primirea care li s-a făcut și s-au întors către casele lor cu zâmbetul pe buze, cu amintiri plăcute, cu noi experiențe dobândite, dar și cu medalii, cupe și diplome. Organizatorii au deja schița următoarei competiții. Nu s-audezvăluit detalii despre viitorul joc, doar că va fi organizat în luna mai și că va fi o repunere în scenă a unui moment din cel de-al Doilea Război Mondial.

comentarii

de podoba mircea la 28 noiembrie 2011 - 09:52

felicitari ptr organizarea unui astfel de eveniment. Competitie,fair-play si andrenalina !!!

Lasati un comentariu