Informații utile managerilor societăților comerciale

• publicat la: 24 noiembrie 2011
Informații utile managerilor societăților comerciale

Camera de Comerț și Industrie Satu Mare în colaborare cu CECCAR – Filiala Satu Mare, organizează un seminar de informare a activității CECCAR și a profesiei de expert contabil.

Seminarul are loc la data de 28.11.2011, cu începere de la orele 13:00, la sediul CECCAR din Satu Mare, str. Rândunelelor nr. 3.

Seminarul dorește să ofere informații utile managerilor societăților comerciale dintre care amintim câteva :

–  importanța colaborării expertului contabil sau a contabilului autorizat cu responsabilul IMM-ului. ; în cazul in care contabilitatea este condusa pe baza de contract de prestari servicii incheiat cu persoane fizice sau juridice,autorizate potrivit legii, membre ale CECCAR, raspunderea pentru conducerea contabilitatii revine acestora, potrivit legii si raspunderilor contractuale.

– evitarea neplăcerilor cauzate de conducerea contabilității societății comerciale de persoane neautorizate sau necorespunzătoare profesional.

–  angajarea unui profesionist, respectiv expert contabil, pentru scutirea de impozit sau de asistenta cu datoriile fiscale, pentru firma aduce mai multe avantaje la un pret mai mic fata de angajarea unui avocat pentru îndreptarea unor eventuale erori procedurale în contabilitate.

– expertii contabili sunt oameni pregatiti foarte bine pentru a analiza afaceri, a identifica problemele si pentru a oferii solutii bune pentru ca responsabilii societăților comerciale să obțină profit maxim. Un expert contabil are cunostiinte financiare solide si capabilitatea de a rezolva probleme, si are capacitatea de a analiza rentabilitatea unei afaceri.

expertul contabil este constient de toate produsele si serviciile oferite în cadrul companiei si de complicatiile ce pot aparea. Contabilul de asemenea intelege viziunea si asteptarile intreprinzatorilor, astfel expert contabil este si un excelent consultant.

– prezentarea serviciilor și activității Camerei de Comerț și Industrie Satu Mare.

redactia

Lasati un comentariu