Miss şi Mister Boboc la Grup Şcolar”Simion Bărnuţiu”

• publicat la: 5 noiembrie 2011
Miss şi Mister Boboc la Grup Şcolar”Simion Bărnuţiu”

Un numeros public a fost prezent vineri seara la Casa comunitară Sf.Ladislau pentru a asista la Balul Bobocilor de la Grupul Şcolar Simion Bărnuţiu din Carei.

După menţionarea sponsorilor şi a membrilor juriului,prezentatorii Balazs Judit şi Toth Norbert Mark au invitat in scenă cele opt perechi de boboci concurenţi, dând astfel startul la distracţie şi dans.

Unduindu-se pe ritmuri hawaiene,bobocii şi-au făcut timid apariţia ,dar pe parcurs au prins curaj.

Organizatorii,clasele terminale,le-au pregătit o multitudine de probe pentru a putea selecta in final perechea care merită să deţină titlul de Miss şi Mister Boboc 2011.

Lead and Follow şi KingStep Crew au fost invitaţi la eveniment,reuşind să încânte asistenţa cu evoluţiile lor din pauzele dintre probele de concurs.

Probele surpriză au constituit atât deliciul publicului cât şi al juriului.Realizarea unei mumii,intr-un minut,cu ajutorul unui sul de hârtie igienică sau dansul cu portocala pe frunte in aşa fel incât să nu cadă sau spartul baloanelor cu partea dorsală  sunt numai câteva dintre ele.Cel mai bine s-au descurcat la a imita profesorii, spre amuzamentul tuturor.

Nici proba de cultură generală nu a fost mai puţin  amuzantă deoarece unii dintre boboci nu au reuşit incă să cunoască punctele cardinale.

Din concurs nu au lipsit probele de dans.

După deliberări, juriul a decis ca titlul de Miss şi Mister Boboc să fie acordat  perechii Horvath Henrietta şi Czine Gergo.

Aceştia au fost secondaţi de Apiste Tunde şi  Balogh  Alexandru

iar pe locul  III s-au situat Audi Andrea şi Szilagyi Remus.

Bobocii  participanţi  la concurs:

Perechea nr 1
Apistie Tunde şi Czine Gergo

Tunde s-a înscris  la balul bobocilor pentru distracţie. S-a născut in zodia Leu. In timpul liber se plimbă şi ascultă muzică. Mâncarea ei preferată este pizza.

Gergo a dorit să participe  la balul bobocilor in primul rând ca să înveţe să danseze. Este Balanţă. In timpul liber se ocupă de web desing. Mâncarea  preferată  spaghete milaneze.

Perechea nr 2
Horvath Henrietta si Baungatner Balazs

Henrietta e Capricorn si s-a înscris la balul bobocilor pentru că ii place să danseze. Hobby-ul ei e să asculte muzică şi să se plimbe. Mâncarea ei preferată este pizza dar nu refuză nici  cartofii pai.

Balazs a dorit să participe la balul bobocilor pentru a avea parte de o distracţie bună şi ca să rămână cu  amintiri. Hobby-ul lui este să asculta muzică şi să se distreze. Mâncarea lui preferată e platoul Ali Baba dar şi pizza. S-a născut in zodia Pesti.

Perechea nr 3
Audi Andrea si Olah Dieter

Andrea e Balanţă şi a participat la balul bobocilor pentru că ii place să danseze şi să se distreze. In timpul liber joacă baschet şi dansează. Mâncarea ei preferată este pizza.

Dieter a participat la balul bobocilor in primul rând pentru  distracţie iar in al doilea rând  ca să inveţe să danseze mai bine. In timpul liber joacă fotbal şi se distrează. Mâncarea lui preferată este platou Ali Baba dar şi hot dog-ul. S-a născut de zodia Rac.

Perechea nr 4
Molnar Florentina si Balogh Alexandru

Florentina a participat la balul bobocilor pentru că ii place să danseze. Hobby-ul ei este discoteca iar mâncărurile preferate  sunt  spaghetele si cartofii. S-a născut în zodia Rac.

Alexandru a participat la balul bobocilor pentru distracţie şi pentru a învăţa să danseze. Hobby-ul lui este fotbalul dar şi ping pong-ul, iar mâncarea preferată  cartofii  prăjiti. S-a născut în zodia Sărgetător.

Perechea nr 5
Varga Csincia si Szilagyi Remus

Csincia a participat la balul bobocilor pentru că ii place să danseze şi isi doreşte să inveţ mai mult. In timpul liber dansează şi ascultă muzică, iar mâncarea ei preferată sunt cartofii prăjiti. S-a  născut în zodia Vărsător.

Remus a participat la balul bobocilor pentru că ii place să danseze cât  mai mult. Ii plac supele.S-a născut în zodia Balanţă.

Perechea nr 6
Cerkonschi Roxana si Szocsi Marius

Roxanaa participat la balul bobocilor pentru distracţie. Hobby-ul ei este plimbarea si să asculte muzică. Mâncarea ei preferată sunt  cartofi pai.S-a născut în zodia Leu.

Marius a participat la balul bobocilor pentru a învăţa dansuri noi. Hobby-ul lui este sportul iar mâncarea preferată este şniţelul. S-a născut în zodia Taur.

Perechea nr 7
Lapsanszky Gabriella si Marc Claudiu

Gabriella a participat la balul bobocilor pentru distracţie. In timpul liber se plimbă şi se distrează. Mâncarea ei preferată sunt cartofi prăjiti  dar şi pizza. S-a născut în zodia Capricorn.

Claudiu a participat la balul bobocilor pentru distracţie si pentru a cunoaşte cât mai multă lume. In timpul liber joacă fotbal şi stă la calculator iar mâncarea lui preferată este pizza dar şi shaorma. S-a născut în zodia Balanţă.

Perechea nr 8
Bodnar Beata si Gautner Ionică

Beata a participat la balul bobocilor pentru distracţie.Îin timpul liber stă la calculator şi se  plimbă. Mâncarea ei preferată este pizza. S-a născut în zodia Berbec.

Ionică a participat la balul bobocilor pentru distracţie. In timpul liber joacă fotbal.Mâncarea lui preferată este pizza. S-a născut în zodia Rac.

redactia

comentarii

Lasati un comentariu