OFL SM a ajuns şi la Carei

• publicat la: 4 noiembrie 2011
OFL SM a ajuns şi la Carei

După Ardud ,Tăşnad,Santău,Satu Mare,vineri,4 noiembrie 2011,Organizaţia Femeilor Liberale din Satu Mare a fost prezentă în municipiul Carei,pentru a continua desfăşurarea proiectului  „PNL are grijă de sănătatea ta”.

Scopul  proiectului il reprezintă informarea cetăţenilor privind importanţa prevenţiei şi  păstrării unei stări de sănătate bune. Această campanie este iniţiată pentru a conştientiza rolul important al prevenţiei in menţinerea sănătăţii populaţiei.

Activitatea de măsurare gratuită a tensiunii arteriale şi a glicemiei s-a desfăşurat intr-un pavilion amplasat central, in zona semafoarelor,in staţia de microbus.

Au fost prezente Dorina Marica Grunfeld, preşedinte OJFL,Anna Maria Maruşca vicepreşedinte OJFL,Aurelia Vulciu,membra BNFL şi Teofil Indre,membru PNL Satu-Mare.Pe plan local, campania a fost sprijinită de Ilie Ciută,preşedintele PNL Carei,consilier Ovidiu Papi,Petre Nica .Peste 150 de persoane au fost prezente pe parcursul celor două ore de activitate.

Organizatia Femeilor Liberale consideră că sănătatea este un domeniu prioritar pe plan naţional şi in consecinţă trebuie să ii acordăm importanţa cuvenită. Urmare a politicii de sănătate aplicate de actualul Guvern,din ce in ce mai multi cetăţeni cu probleme de sănătate grave nu mai găsesc  sprijin in sistemul public de sănătate.

Aurelia Vulciu a precizat pentru   Buletin de Carei că  ” această acţiune se desfăşoară la iniţiativa leaderului OFLR,Lucia Varga ,susţinută de un Comitet de punere in practică, format din Graţiela Dumitrescu,deputat,şi colega mea din Biroul Naţional,Vali Duminică.Acţiunea se desfăşoară in toate judeţele ţării deoarece pe noi ne interesează sănătatea oamenilor,lăsată de izbelişte in ultimii ani. Localnicii prezenţi au avut posibilitatea să îşi exprime opiniile,prin intermediul unui chestionar care avea şi rubrici de sugestii in ce priveşte creşterea gradului de sănătate .


Următoarea acţiune a campaniei se va desfăşura sâmbătă şi duminică in Satu Mare,sămbătă in Micro 16 iar duminică in Micro 17.

redactia

comentarii

de eu la 4 noiembrie 2011 - 18:12

Sa nu uitam,ca acest proiect este foarte important pentru PNL si pentru orasul nostru,verde cu lalea.

de hohohoho la 10 noiembrie 2011 - 19:19

Auzi neica cica PNL are grija de sanatatea ta!…eventual are grija de sanatatea sa…unde dreaq ati mai vazut voi politica sa fie interesata de oameni… la alegeri si atat..in rest peace!

Lasati un comentariu