Săptămâna educaţiei globale la Şcoala Generală nr.1

• publicat la: 21 noiembrie 2011
Săptămâna educaţiei globale la Şcoala Generală nr.1

„Atitudine pentru lumea noastră” a fost titlul care a inspirat elevii Scolii cu Clasele I-VIII Nr.1,Carei in prezentarea manifestărilor din cadrul proiectului „Săptămâna educaţiei globale”.

Astfel in cadrul activităţilor „Diferiti,dar impreun㔺i „Să ne cunoaştem şi să ne respectăm prietenii”,elevii şcolii,coordonaţiii de profesoarele  Biro Monica,Buzgău Loredana şi Seleveschi Ana,au prezentat portul popular al românilor ,maghiarilor şi germanilor.

Eminescu,Petofi,Goethe,Shakespeare şi Baudelaire au fost scriitorii evocaţi de elevi ,iar acest lucru a demonstrat incă o dată că lumea noastră poate fi mai bună prin zâmbetul,inocenţa,duioşia şi perseverenţa copiilor noştri. Elevii şi prof. Marcus Johanna au presărat bucurie in sufletele noastre prin desenele pline de culoare si armonie care au subliniat că problemele omenirii pot fi rezolvate doar dacă ne iubim şi ne respectăm aproapele.

Acţiunile colective organizate de prof. Schnel Beata  au demonstrat  că putem fi mai buni  şi că putem ajuta copiii cu deficienţe să ducă o viaţă normală.

Bucuria de pe chipul elevilor a fost dovada unei bune colaborări dintre dascăli şi elevii lor, şi a fost incununarea unei activităţi reuşite.

comentarii

de evelin la 24 noiembrie 2011 - 18:14

Felicitari

de nimeee la 28 noiembrie 2011 - 13:33

noroc cu cadrele didactice si cu elevii acestei scoli ca daca ne uitam la directoare…ma rog, d-nele directoare ca doar sunt ohoooo..destul de doamne…,ca se intampla ceva la scoala aia datorita prof si elevilor indrumati cu mare constiinciozitate.
pacat inca odata de colectivul acela de prof..

de evelin la 30 noiembrie 2011 - 18:09

felicitari nimeee esti un sau o …fin observator…. stiati ca porecla dnai director este „NU STIU”?

de evelin la 30 noiembrie 2011 - 18:10

nu stiuuu…. nu stiuuuu…. :))

Lasati un comentariu