Cele mai ciudate întâmplări şi evenimente ale anului 2011

• publicat la: 11 decembrie 2011
Cele mai ciudate întâmplări şi evenimente ale anului 2011

Ca de obicei, la sfârşit de an, avem parte de diverse clasamente pentru anul care stă să treacă. Nici 2011 nu a fost ocolit de evenimente dintre cele mai diverse, aşa că putem cu uşurinţă alcătui diferite topuri, pentru mai multe domenii.

Teen Problem, ne invită la o trecere in revistă a celor mai ciudate evenimente ale anului 2011:

1. Plase de pescuit pe şosele

Politia rutiera din Vietnam a decis să folosească plase de pescuit pe arterele de circulatie pentru a-i opri pe motociclistii care conduc extrem de repede. In majoritatea marilor orase vietnameze, se organizează competitii ilegale cu motoare, in special in timpul sarbatorilor locale.

2. Grija pentru animalele de casă

Un antreprenor din SUA propune tuturor celor care cred in sfarsitul lumii o afacere pe măsură: tinand cont că pe Pământ nu vor rămâne decât animale, oamenii dispărând cu totii, el se angajează ca animalele sale dresate să aibă grijă de vietăţile clientilor. Deja 206 clienti au plătit câte 135 dolari pentru un animal pentru a se asigura că dragele lor animale vor fi ingrijite bine când ei nu vor mai fi pe această lume.

3. Pisica-cleptoman

O pisică din statul american California a furat nu mai putin de 600 lucruri de la vecini, in ultimele 36 luni. Hotul neobisnut a fost filmat cu o camera cu infrarosu, in timp ce se afla la „locul de actiune”. In imagini se vede clar cum pisica fura orice de la solnite pana la chiloti. In trei ani, pisica a reusit sa fure de la prosoape pana la jucarii pentru copii si costume de baie. Vecinii stiau de problema pisicii si nu au dorit sa faca plangere la politie, deoarece stiau unde se gasesc lucrurile lor.

4. Ninsoare in mijlocul verii

Un functionar al primăriei din Palermo, Italia, a depus o plângere civila in instanta, cerând să-i fie platită munca depusa suplimentar pentru degajarea zăpezii din cartier. Problema este că cetăţeanul făcuse această reclamatie pentru perioada mai-august, un interval in care este imposibil să ningă in sudul Italiei.

Barbatul a insistat să-i fie plătite ore suplimentare, după cum urmează: 17 pentru luna mai, 38 pentru iunie, 44 pentru iulie si 200 pentru august. Intr-un fianl i s-au platit, totusi, 45 de ore de munca suplimentara.

5. Spray cu piper, din cauza reducerilor

Clientii mall-urilor din Los Angeles, SUA, sunt de-a dreptul nebuni cand vine vorba de reduceri. O femeie a pulverizat un jet dintr-un spray cu piper asupra unor cliente, pentru ca acestea sa nu ia marfa pe care ea pusese ochii. Au avut de suferit peste 20 persoane, dintre care multe erau minore.

6. Greşeala la ONU

Ministrul de Externe al Indiei a citit discursul omologului sau din Portugalia, in timpul Adunarii Generale a ONU de la New York. El a citit timp de 3 minute discursul omologului sau, pana cand ministrul portughez si-a dat seama de gafa comisa.

7. Fustă in loc de pantaloni

Un elev de 12 ani din Marea Britanie a decis sa protesteze fata de uniformele scolare ale institutiei intr-un mod inedit: a intrat in clasa imbracat in fusta. Regulamentul scolii spunea ca, vara, baietii nu au voie sa poarte pantaloni scurti, in timp ce fetele aveau voie sa poarta fusta. Conform elevului nemultumit, aceasta era o forma de discriminare sexuala.

8. Ursul călător

La inceputul primăverii, vamesii din Ucraina au prins la graniţă un barbat care incerca să scoată din tara un urs, pe care il ascunsese in portbagajul maşinii. Barbatul a explicat că este un mare artist de circ si că animalul face deja parte din famiia lui, de aceea calatoresc impreuna.

9. Călătorii care au plătit combustibilul avionului

Călătorii care au folosit serviciile unei companii aeriene austriece au fost nevoiti să plătească un total de 20.000 de lire sterline, in caz contrar riscând să rămână de izbeliste pe un aeroport englez. Banii erau destinati cumpărării combustibilului avionului.

sursa ziare.com

comentarii

de continuare la 12 decembrie 2011 - 17:39

ati uitat sa treceti cum consilierii majoritari din carei vin cu o propunere si apoi cand se voteaza ei voteaza impotriva ei

de norbi la 13 decembrie 2011 - 05:58

Da cum se poate ca un primar care are datorii la stat si retinere din salar sa isi faca fabrica in ziua de azi? De ce nu intrebati sa va spuna care e solutia si dati si la BOC si BASE sa putem si noi sa iesim din criza ?Ar putea fi un exemplu pentru guvernul BOC

de erzsike la 13 decembrie 2011 - 20:36

eu am lucrat la crasna cand el era director si apoi a facut firma cu oameni de la crasna dar pacat ca nici acum nu face altfel decat atunci.pe crasna au vandut la kaufland dar pe oras cine o sa cumpere?

de ramona la 14 decembrie 2011 - 14:51

Sunt lucruri cunoscute in oras dar fiecare tace si se face ca nu stie mai ales ca multi dintre cei cu care a lucrat la crasna s-au capatuit pe o viata.Doar se stie cum si de la cine a primit primaru primul mercedes acum cativa ani si din ce bani construieste in plina criza o fabrica noua pentru copii sai ca doar si-a transferat toate bunurile pe numele lor.

de Hmmmm la 14 decembrie 2011 - 17:15

Nu prea inteleg eu ce legatura au comentariile voastre cu primarul si consilierii.Dupa cum se vede faceti ce faceti si iar le atribuiti atentie.Publicitatea este mama succesului si mai ales cand aceasta se face pe linga subiectul articolului..

de istvan la 14 decembrie 2011 - 18:39

e ciudat cum nu am primit inca salariile in primarie desi pe data de 10 primeam de obicei

Lasati un comentariu