Invitaţie pentru careienii de departe

• publicat la: 22 decembrie 2011
Invitaţie pentru careienii de departe

Potrivit ultimului recensământ, abia mai suntem 20.000 de locuitori in oraşul numit Carei,oraş care a suferit o serie de transformări de-a lungul timpului.Unele mai inspirate,altele mai puţim inspirate.Cert este că de câţiva ani încoace,multi dintre careieni au ales calea pribegiei,unii  nevoiti,din lipsa locurilor de muncă,alţii din spirit de aventură,alţii din curiozitate sau pentru a  evada din sistem  iar unii din dorinţa de a se realiza pe plan profesional.

Cauzele acestor plecări sunt multiple şi nu dorim să le dezvoltăm acum. Cred că nimeni nu se înstrăinează total de locul natal, şi poate lasă într-un colţişor de suflet visul de ,,întoarcere” acasă.

Buletin de Carei şi-a propus să ofere spaţiu acelora dintre careienii plecaţi  care vor să transmită câteva gânduri sau  ceva din experienţa lor pe alte plaiuri,celor rămaşi acasă.

Sugestia a venit chiar din partea unui părinte care are copii plecaţi în străinătate.

De obicei, perioada sărbătorilor de iarnă te indeamnă la reflecţie. Analiza anului care a trecut, cu bune şi rele.În acelaşi timp, se impune stabilirea obiectivelor pentru anul care urmează.

Deci,dragi careieni plecaţi  in alte localităţi sau alte ţări,vă invităm să ne impărtăşiţi din experienţa voastră de viaţă  pe alte meleaguri,sau să ne dezvăluiţi dacă se poate, ce anume v-a determinat să părăsiţi locurile natale şi ce le transmiteţi  celor rămaşi acasă. Cum şi unde vă petreceţi sărbătorile de iarnă?

Puteţi să utilizaţi pentru trimiteri adresa   redactie@buletindecarei.ro sau    d.ciuta@buletindecarei.ro şi am fi încântaţi dacă aţi putea să ne trimiteţi şi nişte poze,de acolo de unde vă desfăşuraţi activitatea.

www.buletindecarei.ro urează tuturor cititorilor,oriunde s-ar afla ei, Sărbători Fericite ! , un Crăciun liniştit şi un An Nou plin de realizări,alături de cei dragi !

redactia

Lasati un comentariu