Lansare de carte

• publicat la: 15 decembrie 2011
Lansare de carte

Asociaţia pentru Copii şi Tineri 4 U vă invită vineri, 16 decembrie 2011, începând cu orele  15.00, la sediul de pe B-dul Vasile Lucaciu nr 8, să luaţi parte la evenimentul de lansare a celui mai proaspăt volum al scriitorului Theo Guşat ,, Ţara mea nu are nume de femeie’’ care reprezintă de altfel debutul său în proză.

Manifestarea va fi onorată de prezenţa Domnului lector univ.Marius Miheţ-Facultatea de Litere Oradea, Domnului Aurel Pop, referent CJCPCT, dr. Virgil Enătescu, si alţi oameni de cultură din judeţul Satu Mare.

Volumul este un microroman confesiv al unui mizantrop despre avatarurile unui om sfârşit. Autorul cărţii vorbeşte despre ţara lui ca fiind acea patrie la care orice scriitor visează. Era nevoie de o astfel de carte care să fie in egală masură actuală si importantă. Vom regăsi in rândurile acestei cărţi un Theo Guşat care iubeşte, iubeşte mult si cu patimă.

Evenimentul va conţine o prezentare a cărţii şi va crea un spaţiu de discuţie cu cei prezenţi. Volumul va putea fi cumpărat la lansare.

redactia

Lasati un comentariu