Undeva in Europa

• publicat la: 12 decembrie 2011
Undeva in Europa

Luni, 12 decembrie, a avut loc la Teatru de Nord Satu Mare o conferinţă de presă premergătoare premierii a treia din această stagiune, a musicalului „Undeva in Europa” care va avea premiera in data de 16 decembrie 2011 ora 11,00  iar incepând cu data de 21 decembrie spectacolul poate fi vizionat cu subtitrare in limba română.

Acţiunea piesei se desfăşoară in cel de-al doilea război mondial si este văzută prin ochii copiilor. Din 43 de scene in doar 6 nu sunt copii ceea ce a făcut munca regizorului mai dificilă. Piesa aduce pe scenă un grup de copii riguros selectaţi pe lângă bine cunoscuţii actori ai trupei.

Piesa va avea o durată de 3 ore in care spectatorii se vor putea delecta cu proză, poezie si muzică de calitate. Banii care se vor strânge in data de 30 decembrie in urma spectacolului Chicago vor fi donaţi Fundaţiei Hans Lindner pentru programul „Raza Speranţei”, care se ocupă de copiii bolnavi de cancer.

Preţul biletului este de 25 lei, iar cei care doresc pot să doneze şi mai mult. O veste mai putin buna este aceea ca nu vom avea spectacol de revelion. Această traditie va fi intrerupta după 15 ani in care nu a lipsit niciodată acest spectacol.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu