Mobilizare fără precedent pentru susţinerea SMURD și a medicului Raed Arafat

• publicat la: 13 ianuarie 2012
Mobilizare fără precedent pentru susţinerea SMURD și a medicului Raed Arafat

După protestele din stradă de la Cluj-Napoca și Târgu-Mureș, sute de mii de oameni îndeamnă în continuare pe Facebook la acțiuni de susținere a SMURD și a medicului Raed Arafat. Acţiunea pentru susţinerea acestora, iniţiată pe reţeaua de socializare Facebook, continuă vineri cu un apel către bucureşteni în care li se cere să se solidarizeze cu cei din Mureş şi Cluj şi să vină, sâmbătă, la ora 14.00, în Piaţa Universităţii pentru a-şi exprima solidaritatea faţă de fostul subsecretar de stat.

În mesajul de susţinere a lui Raed Arafat de pe Facebook , citat de Mediafax, se arată: “Mureşenii arată că le pasă. Este timpul ca şi bucureştenii să facă acelaşi lucru.”

Bucureştenii sunt chemaţi astfel să vină sâmbătă, la ora 14.00, în Piaţa Universităţii, în semn de solidaritate cu Raed Arafat. La aceeaşi oră sunt chemaţi oameni solidari cu Raed Arafat şi la Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Iaşi, Craiova, Galaţi, Timişoara, Sibiu, Bacău şi Oradea. Apeluri la susținerea SMURD și a fondatorului său sunt făcute și pe paginile de Facebook ale televizunilor, ziarelor sau site-urilor de știri.

Aproximativ 4.500 de persoane au participat, joi seară, la un mitingul pentru susţinerea lui Raed Arafat organizat la Târgu Mureş, unul dintre punctele manifestaţiei fiind sediul SMURD, unde oamenii au scandat “Jos cu hoţii”, “Jos Băsescu”, “Demisia”.

sursa ziare.ro

comentarii

de romanul la 13 ianuarie 2012 - 17:25

Poporul roman demonstreaza inca odata ca nu este sovin ci dimpotriva,mai mult decat ospitalier si tolerant!Manifestarile pentru OMUL Raed Arafat o demonstreaza din plin! Sper ca cei vinovati pentru dezastrul din tara sa isi primeasca cat mai repede rasplata ce o merita.Scadenta se apropie.

de aurelian la 13 ianuarie 2012 - 19:53

Respect Raed Arafat!!!!Jos cu mafia verdeportocalie!!!LIBERTATE!!!!!JOS DICTATURA bashinista!!!!!

de magyar la 15 ianuarie 2012 - 19:51

BINE,AUREL,JOS CU EI,TRADATORII NATIUNII ROMANE!!!!!!!!!

Lasati un comentariu